Semesterhus i Omis och Omiska Rivieran

Sol, bad, musik och pirater... vid Omis Riviera finns något för både stora och små. Med ett semesterhus i Omis får hela familjen upptäcka kusten i sin egen takt.

Omis som ligger vid den imponerande floden Cetinas mynningen var under medeltiden känt som ett pirattillhåll. Befolkningen anföll den venetianska handelsflottan som seglade i mellersta Dalmatien eller krävde italienarna på höga skatter för att lämna dem i fred. Ska ni hyra hus i Omis kan ni passa på att besöka fästningen Mirabella för att söka efter piraternas spår.

Hyr semesterhus för att uppleva Omis riviera

Populära semesterhus i Omis

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Omis

Loading...

Semesterhus med pool i Omis

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Omis

Loading...

Upptäck allt vad Omis har att erbjuda

Omis stoltserar med en 35 kilometer lång Riviera. Med ett semesterhus vid Omiska Rivieran får ni gott om tid att hitta er favoritstrand. Den största stranden Velika Plaza ligger nära centrum, medan den lilla småstensstranden Slavinj Beach och den populära Brzet Beach är belägna en bit bort.

Att hyra hus vid Omiska Rivieran är ett sätt att uppleva både strandliv och kroatisk kultur. Ska ni tillbringa sommaren i ett semesterhus i Omis är ett besök på festivalen Dalmatinksa Klapa att rekommendera. Där får ni höra den traditionella gregorianska sångstilen som är populär bland befolkningen i Dalmatien. Genom att hyra hus i Omis får ni också tid att upptäcka stadens kulturella skatter. Exempel är renässanskyrkan S:t Mikael, ruinerna efter fästningen Fortica och den förromanska kyrkan S:t Petrus.

Många lockas till Omis på grund av naturen. Ett semesterhus i området är en bra utgångspunkt om familjen ska prova på forsränning längs floden Cetina eller vill besöka den underbara naturparken vid Cetinadalen. I dalen finns otaliga fågelarter, lummig växtlighet och härliga vattenfall. Ta er runt till fots, från cykelsadeln eller åk båt på floden.

Boka tryggt ditt nästa semesterboende

Vill din familj också tillbringa sommaren i ett semesterhus vid Omiska Rivieran kan ni hyra hus i Omis online eller ringa vår kundtjänst. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har sedan många år semesterhus i Dalmatien. Vi på NOVASOL tycker att det ska vara säkert att hyra hus och därför ingår alltid en trygghetsförsäkring när ni ska boka boende hos oss för semestern.