Semesterhus på Murter

Ön Murter i Kroatien ligger mitt i det otroligt vackra, blåa Adriatiska havet. Njut av en semester i fantastiska Murter och bo bekvämt genom att hyra hus eller semesterlägenhet. Denna lilla ö har mycket att erbjuda för både stora och små och här kan du koppla av eller motionera, helt beroende på vad du själv vill. Vi hoppas att du kommer att hitta just ditt drömboende för semestern bland våra semesterbostäder på Murter.

Utsikt på ön Murter i Kroatien

Populära semesterhus i Murter

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Murter

Loading...

Semesterhus med pool i Murter

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Murter

Loading...

Attraktioner och stränder

På ön finner du spännande sevärdheter och pittoreska gamla hus och hamnar. Du märker samtidigt överallt hur det moderna samhället har integrerats i småstadskänslan för att ge dig ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och aktiviteter för alla åldrar. Ett populärt utflyktsmål i Murter är de romerska ruinerna från tempel och palats, som ligger på flera ställen i området. De visar att ön redan innan medeltiden blev uppfattad som ett semesterparadis. Det finns även gamla kyrkor och kapell som vittnar om gamla tiders besökare. Idag kan vi på NOVASOL erbjuda dig och din familj valet mellan många individuellt inredda och ytterst välhållna hus till er semester. Njut av en underbar tid i Kroatien med ett av våra semesterhus på Murter.

Förutom den härligt breda stranden där de flesta tillbringar mycket av sin tid i Murter, bjuder ön på flera spännande sommarfestivaler, massor av bra restauranger och ett omfattande utbud av butiker. Sport överlag är populärt i staden och genom att hyra semesterhus på Murter har du nära till såväl fotboll som basket, handboll och mycket mer. Genom att hyra hus på Murter kommer du naturligtvis också riktigt nära havet och har så allehanda vattensporter och aktiviteter alldeles runt knuten.

Hyr semesterhus och njut av naturen på Murter

Boka semesterboende direkt online

Hos oss på NOVASOL kan du tryggt hyra hus på Murter. Vår långa erfarenhet gör att vi vågar säga att vi representerar säkerhet och trygghet. Sök enkelt bland våra semesterbostäder på vår hemsida. Här kan du boka semesterhus i Dalmatien, övriga Kroatien och hela Europa, direkt på nätet. Självklart kan du alltid kontakta oss om du vill hyra hus på Murter eller någon annanstans, vi hjälper dig gärna att hitta just ditt drömboende.

Välkommen till NOVASOL för att boka ditt nästa semesterhus på Murter!