Hyra hus i Baska Voda

Semesterparadiset Baška Voda ligger i mellersta Dalmatien och är omgivet av Biokofjället, furskog, milslånga, vita sandständer och vikar. Med ett semesterhus i Baska Voda kan du uppleva det härliga klimatet, närheten till havet och områdets historiska sevärdheter som gör staden till ett perfekt resmål. NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus och lägenheter i Dalmatien så ta chansen att bo i ett privat semesterhus i Kroatien och njut av en fantastisk semester!

Vacker utsikt från semesterhus CDM870 i Baska Voda

Populära semesterhus i Baska Voda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Baska Voda

Loading...

Semesterhus med pool i Baska Voda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Baska Voda

Loading...

Historia och strandliv

Om du funderar på att hyra ett semesterhus i Dalmatien kan vi varmt rekommendera Baska Voda. Den idylliska staden ligger vid fantastiska Adrian, med härliga stränder och gott om aktiviteter för både stora och små. Som i de flesta orterna i  Kroatien råder det mediterrant klimat med mycket sol. Baska Voda bjuder i genomsnitt på 2700 soltimmar om året – vilket gör det till ett paradis för soldyrkaren. I genomsnitt ligger temperaturen på över 30 grader och brukar bara landa under 7 grader 7 dagar om året. Här finns det fantastiska och breda stränder med kristallklart och varmt vatten. Det finns även mängder med fritidsaktiviteter i Baška Voda som förgyller din semester i Dalmatien. 

Den historiska staden Baska Vada har många affärer och de utmärkta restaurangerna bjuder på fisk och skaldjur som precis fiskats i havet utanför, Stadens två museer är absolut värda ett besök. Ett av dem visar och förklarar allt om  musslor från området och från hela världen. Den arkeologiska samlingen visar utställningar av den långa mänskliga koloniseringen av regionen som går tillbaka till ungefär 4000 år före Kristus.

Att hyra ett semesterhus i Baska Voda är också en bra utgångspunkt för vandringsturer i nationalparken  Biokovo som omfattar den största delen av Biokovofjället med sin unika biologiska mångfald. Nationalparken grundades 1981 och sträcker sig på en yta av 19550 hektar.

Hyr hus i Baska Voda och få en härlig semesterupplevelse

Semesterhus och lägenheten i Baska Voda

NOVASOL erbjuder semesterbostäder i alla olika stilar och prisklasser och oavsett vilken du väljer kommer du garanterat att hitta ett boende som passar dina önskemål. Se alla våra semesterhus i Baska Voda här på vår hemsida och hitta ditt eget drömhus – oavsett om du önskar hyra ett semesterhus med egen pool, en semesterlägenhet direkt vid havet eller ett  semesterhus i Dalmatien som tillåter hund. Genom att hyra hus i Baska Voda hos NOVASOL kan du känna dig trygg. Alla våra semesterbostäder är kvalitetssäkrade, vilket betyder att vi alltid besöker boendet innan vi tar in det i vårt sortiment.

Välkommen att hyra hus i Baska Voda hos NOVASOL!