Semesterhus på Vir

Vir kan du uppleva allt från vacker natur till pittoreska hamnstäder, vilket gör ön till en utmärkt destination om du drömmer om att hyra hus i Kroatien för semestern. Ön Vir passar perfekt för hela resesällskapet, här finns det verkligen något för alla! Boka ditt boende på Vir direkt här på vår hemsida, eller ring till oss så hjälper vi dig gärna.

Hus och solnedgång på Vir

Populära semesterhus i Vir

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vir

Loading...

Semesterhus med pool i Vir

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vir

Loading...

Upplev Vir

Som nämnt är ön Vir i Dalmatien är ett mycket omtyckt resmål att tillbringa semestern på. Ön är ansluten till fastlandet med en bro, och det milda medelhavsklimatet, de fantastiska långa stränderna och det kristallklara vattnet i Adriatiska havet bidrar till att skapa goda förutsättningar för en underbar semester på Vir.

Ön kännetecknas av semesterhus, pensionat och lugna landsbyar. Du hittar knappt några stora hotellkomplex här, men däremot ett mycket mångfaldigt landskap med skogar, vingårdar och fruktgårdar, liksom kalkstensklippor.

Slottsruin på Vir

Utflyktsmål och salta bad

Om du väljer att hyra hus på Vir, kommer du snabbt att glömma stressen i vardagen och du kan få ny energi från det vackra landskapet som omgiver dig. Upplev den mångsidiga undervattensvärlden när du provar på att dyka eller känn det friska havsbrisen när du åker ut på segeltur. Förutom byarna Torovi och Lozice finns också hamnen på Vir, som utgör öns centrum.

Familjer som har hyrt en semesterbostad på Vir, kan tillbringa långa, härliga dagar på stranden, då vattnet i bukten Sapavac är grunt och med sandbotten - perfekt för barn som vill plaska och leka. Du kan från din semesterbostad på Vir, åka på utflykter till Zadar, en av de äldsta städerna i Europa. Gör även ett besök till nationalparken Krka, där du kan förvänta dig en rik flora och fauna, spektakulära vattenfall och mystiska raviner. Upplev allt detta och lite till när du hyr en av våra semesterbostäder på ön Vir.

Kroatiensemester i Dalmatien

Kroatien, med dess fascinerande landskap, de vackra stränderna vid Adriatiska havet, dess pittoreska kuststäder och landets mer än 1000 öar, är ett idealiskt semestermål när du både vill koppla av, men också uppleva något unikt på din nästa semester. 

Dalmatien är en av de mest kända och populära regionerna i Kroatien - och det är inte helt utan anledning. Du kan hitta ett brett utbud av semesterhus i Dalmatien hos oss på NOVASOL. Oavsett vilken typ av semester du planerar att ha, så har vi förhoppningsvis ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Kroatien som passar dig och ditt sällskap.

Boka boende på Vir i Kroatien

Varje år reser många turister till Kroatien och hyr ett privat semesterhus för att uppleva detta mångsidiga land på nära håll. NOVASOL erbjuder ett brett utbud av attraktiva och komfortabla semesterhus och semesterlägenheter i Dalmatien, där du kan tillbringa din semester. Oavsett dina krav, kan du vara säker på att hitta rätt semesterhus för din semester i Kroatien med oss – om du är ute i god tid. Njut av den privata och oförstörda atmosfären när du hyr ett semesterboende med din familj eller vänner. Gå avkopplande promenader längs stranden eller vila på terrassen till din semesterbostad. Upplev detta vackra medelhavsland och varför då inte börja med att se alternativen bland våra semesterhus på Vir?