search

Semesterhus på Lastovo

Välkommen att hyra hus på Lastovo, en orörd härlig ö i Adriatiska havet

Passa på att njuta av din drömsemester i Kroatien genom att hyra hus på Lastovo, denna lilla pärla i södra Dalmatien. Den lilla ön Lastovo i adriatiska havet erbjuder dig som besökare enastående vacker natur och fantastiska badmöjligheter på bekvämt avstånd från våra semesterbostäder på Lastovo.

Natur och blåa hav

Att bo i ett semesterhus på Lastovo ger dig orörd, unik natur och det härliga blå havet alldeles utanför knuten. Du kommer inte att ångra dig när du besöker Lastovo och njuter av den underbara stillheten. Lastovo har bibehållit sina traditioner och här kan du uppleva genuin kultur. Människorna är varma och välkomnande och det finns mycket att beundra när man ska hyra hus på Lastovo. Här finns 46 små öar att besöka och stigar och kullerstensgator bortglömda sedan länge att återupptäcka. Passa på att besöka de alla genom att hyra hus på Lastovo.

Upptäck ön Lastovo i Kroatien

Gott om historia

Öns spännande historia sträcker sig mycket långt bak i tiden och det finns mycket som vittnar om detta, bland annat de 46 små kyrkorna och de vackra ruinerna och byggnaderna. Här hittar du även vad man lokalt kallar ”fumari”, unika och vackra skorstenar som pryder de gamla husen.

Lastovo har av tradition livnärt sig på det ypperliga fisket och jordbruk, något som du kan bevittna och kanske delta i när du hyr ett av våra semesterhus på Lastovo. Den bördiga jorden har gjort att många frukter, grödor och andra växter odlas och här kan du äta riktigt närproducerad mat från ön. Till maten kan du njuta av ett av de traditionella vinerna, här produceras vin av världsklass.

Boka ditt semesterhus hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL hyr du tryggt semesterhus på Lastovo med omnejd men även i övriga Kroatien och Europa. Vi har ett stort utbud av semesterhus och vi kontrollerar alla våra hus så att vi ska kunna garantera dig kvalitet och trygghet.

Bland våra semesterbostäder i Kroatien finner du lyxiga villor, enklare stugor och lägenheter. Vi tror att även du kommer att kunna hitta just ditt drömhus hos oss. Sök enkelt bland semesterhus i Dalmatien, Kroatien och Europa, boka online eller ring oss, vi hjälper dig gärna.

Välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus på Lastovo!