search

Semesterhus på Korcula

Välkommen att hyra hus på Korcula – en av de vackraste öarna i Adriatiska havet

Överväger du att tillbringa din nästa semester i Kroatien? Då kanske vi kan få berätta om ön Korcula i adriatiska havet. Denna vackra och mångsidiga ö ger både stora och små besökare en härlig semester man sent glömmer. Bo i ett semesterhus på Korcula och upplev mångfalden i din egen takt! Hos oss kan du hyra hus i Dalmatien, på Korcula och övriga Kroatien.

Upptäck Korcula med en semesterbostad som utgångspunkt

Härliga semestermöjligheter

För dig som vill ha sommar, sol och bad för din familj eller med dina vänner finns alla möjligheter till drömsemestern. Det blåa havet och de vackra stränderna bjuder in till härliga stunder för hela familjen. Många av våra semesterhus på Korcula har dessutom egen Pool så att du inte ens behöver lämna tomten för härliga dopp. Det finns goda möjligheter till vattensport som snorkling, vindsurfning, segling och vattenpolo alldeles utanför knuten genom att hyra hus på Korcula. Prova någon av de spännande aktiviteterna på ön och du får en rolig och givande semester för hela familjen!

Den spännande historian har lämnat många spår på ön och du kan enkelt besöka sevärdheterna och museerna genom att hyra hus på Korcula. Det finns vandrings- och cykelleder för både erfarna och nybörjare, den fantastiska naturen bjuder in till utflykter i det fria. Ingen behöver gå sysslolös på en semester på Korcula.

Det finns flera festivaler och evenemang för den som vill uppleva kulturen. Den årliga traditionella svärddansen har anor sedan 1700-talet och finns att beskåda under sommarmånaderna. Korcula har trots den ständigt ökande turismen behållit sina traditioner och du kan besöka de vackra gårdarna runt omkring på ön och handla närodlade lokala specialiteter, gott vin och mycket mer. Passa på att uppleva turism och kultur genom att hyra hus på Korcula för din semester!

Naturupplevelser på Korcula i Kroatien

Kvalitetssäkrad uthyrning med bokning online

Hos NOVASOL hyr du tryggt när du bestämt dig för ett av våra semesterhus på Korcula och i övriga Kroatien. Vi har lång erfarenhet av semesterhusuthyrning och ett stort utbud. Oavsett om du vill hyra hus i Kroatien eller någon annanstans i Europa kan vi hjälpa dig att hitta just ditt drömboende. Du kan boka ditt semesterhus på Korcula direkt här på vår hemsida men du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du skulle ha frågor eller funderingar.