search

Semesterhus i Biograd na Moru

Bo havsnära genom att hyra hus eller semesterlägenhet i Biograd na Moru

Solsken, kultur och hänförande nationalparker. Det är vad som väntar om du och din familj hyr semesterhus i Biograd na Moru. Genom att hyra hus i Biograd na Moru får ni en fantastisk möjlighet att lära känna Kroatiens kultur och lokalbefolkning.

Biograd na Moru är en ort i norra Dalmatien. Här kröntes kroatiska kungar under första delen av tusentalet och än i dag kan man se spår efter stadens storhet. Ska ni hyra hus i Biograd na Moru kan ni ströva omkring i staden och beundra de fina kyrkorna S:t Roko och S:t Ante eller lämningarna efter stadens anrika akvedukt.

Besök Zadar från ditt semesterhus i Boograd na Moru

En omväxlande ledighet

Med ett semesterhus i norra Dalmatien vid Biograd na Moru kan ni både få en aktiv och avkopplande semester. En bit utanför staden finns den barnvänliga småstensstranden Drazica beach där ni kan sola, bada, snorkla, åka vattenskidor eller testa på Jet Ski.

Ska ni hyra hus i området kan ni besöka de vackra nationalparkerna i norr. Med en av alla härliga semesterbostäder i Biograd na Moru får ni nära till parken Plitvicka jezera med sitt rika djurliv, de förtrollande vattenfallen i Krka och nationalparken Kornati med sina omkring hundra öar och skär.

Att hyra hus är en fantastisk chans att komma lite närmare Kroatien och lära känna dess kultur och traditioner. Under sommaren hålls olika festivaler med teman som gastronomi, dalmatisk folkmusik och lokal kultur. Passa också på att smaka på Dalmatiens specialiteter som skinkan prsut i sir och osten från Pag.

Boka ditt semesterhus idag

NOVASOL är idag en av Europas ledande semesterhusförmedlare och har många års erfarenhet av att förmedla semesterhus i Kroatien. Är du och din familj intresserade av att hyra våra semesterhus i Dalmatien kan ni boka enkelt direkt här via vår hemsida eller genom att ringa till vår kundtjänst. I vårt sortiment finns många härliga semesterbostäder i Biograd na Moru som alla är regelbundet besiktade. Ska ni hyra hus direkt hos oss för semestern, ingår även ett trygghetspaket. Varmt välkomna till oss när ni vill hyra hus i Biograd na Moru!