search

Semesterhus i Split

Välkommen att hyra hus och semesterlägenhet i Split för semestern

Spännande Split har mycket att erbjuda! Här finns det enorma romerska palatset, härliga stränder och charmiga marknader. Med ett semesterhus i Split får du och din familj chans att upptäcka Adriatiska kustens största stad.

I Split byter många Kroatienresenärer buss, flyg eller tåg. Men det finns många anledningar att hyra hus här och stanna i storstaden. Split är en anrik stad med många historiska skatter och en unik atmosfär. Det imponerande Diocletianuspalatset från slutet av 200-talet är väl värt ett besök. Palatset rymmer till exempel två kyrkor, en katedral, Johannes dopkapell och ett stadsmuseum.

Hus vid havet i vackra Split

Njut av ledigheten med ett semesterhus i Split

Att hyra hus eller lägenhet är ett bra sätt att utforska staden och få en inblick i lokalbefolkningens vardag. Promenera till det medeltida Brace Radic-torget där ni kan beundra det höga Marinatornet, handla frukt och delikatesser på marknaden utanför Diocletianuspalatsets silverport eller stanna för en kopp kaffe på någon av uteserveringarna.

Tänker ni hyra hus i Split får ni också många möjligheter att bada i Adriatiska havet och koppla av på en av stadens stränder. Splits mest populära strand är Bacvice där kroaterna gärna utövar den traditionella sporten picigin, men i staden finns även ett flertal andra stränder som till exempel den barnvänliga stranden Firule. Från Split kan ni även ta färjan för att bada på någon av öarna utanför staden.

Split sett från vattnet

Boka semesterbostad online eller över telefon

Vill din familj också se det hänförande palatset kan ni boka semesterhus i Split hos oss på NOVASOL. NOVASOL grundades redan 1968 och kan idag erbjdua semesterbostäder över hela Europa, bland annat i Split. Vi har till exempel semesterhus i Dalmatien i alla prisklasser och på vår hemsida kan ni själva bläddra mellan våra semesterbostäder i Split och välja en bostad som passar just er.

Vi på NOVASOL tycker att det ska vara enkelt och säkert att hyra hus för semestern. Därför besiktas alla våra semesterhus i Kroatien regelbundet och en trygghetsförsäkring ingår när ni ska hyra hus här. Välkomna till oss när ni vill hyra lägenhet eller semesterhus i Split!