search

Semesterhus på Peljesac

Välkommen att hyra hus på halvön Peljesac i Kroatien

Vill du och din familj sola, bada och uppleva fantastisk natur? Tillbringa ledigheten i ett semesterhus på Peljesac! Genom att hyra hus på Peljesac via NOVASOL får familjen många härliga stunder vid havet.

Peljesac är en 65 kilometer lång halvö i södra Dalmatien som historiskt sett har tillhört staden Dubrovnik. Här finns ostronodlingar, fruktlundar och vingårdar, men även många historiska byggnader och vackra stränder. Med ett semesterhus på Peljesac får du och din familj chans att koppla av på stranden, äta gott och utforska halvöns attraktioner.

Upplev en semester på Peljesac

Sköna dagar i Dalmatien

Det finns många fördelar med att hyra hus på Peljesac. Från en av alla semesterbostäder på Peljesac kan ni enkelt ta er runt på halvön för att titta på den fem kilometer långa muren som omgärdar staden Ston, besöka sjöhistoriska museet vid Orebic eller det mysiga Franciskanklostret i närheten av Loviste.

Att hyra hus på Peljesac är en bra idé om ni vill koppla av under semestern. Från ett semesterhus i Dalmatien på Peljesac kan ni vandra längs någon av bergslederna för att bestiga toppen S:t Elias, vindsurfa vid Trstenica beach eller sola på Viganjs omtyckta strand.

Ett semesterhus är också en bra bas för utflykter. Från hamnen i Orebic kan ni till exempel ta båten över till öarna Korcula eller Mljet, från hamnen i Trpanj kan ni åka till Ploce för att utforska den sällsynta naturen vid floden Neretvas delta.

Tänker ni hyra hus på Peljesac får ni också chansen att både äta och dricka gott. Smaka de närproducerade ostronen, sätt tänderna i den nyfångade fisken och njut av de smakrika frukterna från halvöns fruktodlingar. Ta också chansen att besöka halvöns vingårdar och smaka det lokala vinet.

Ett tryggt sätt att hyra semesterhus

Blev ni intresserade av att hyra semesterhus på Peljesac kan ni boka semesterbostad här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har förmedlat semesterhus i Kroatien sedan en lång tid tillbaka. Idag kan vi erbjuda härliga semesterbostäder för alla behov och plånböcker. Hyr ni semesterhus i Dalmatien direkt genom oss så får ni ett kvalitetssäkrat hus och en trygghetsförsäkring på köpet.