search

Semesterhus i Makarska

Välkommen att hyra hus och semesterlägenhet i Makarska för semestern

Oändliga stränder, mysiga uteserveringar och berg som sträcker sig mot himlen... med ett semesterhus i Makarska väntar en härlig semester i natursköna omgivningar. Makarska är en populär semesterort med gamla anor. Staden ligger mellan Brela och Gradac i mellersta Dalmatien och byggdes ovanpå ruinerna av den romerska staden Mucurum som ödelades 548. Med ett semesterhus i området får ni en underbar utsikt över den hästskoformade bukten, det kristallklara Adriatiska havet och de vackra Biokovobergen.

Upplev Makarska från ett semesterhus

Det finns många fördelar med att tillbringa ledigheten i ett semesterhus. Genom att hyra hus i just Makarska får ni en bra utgångspunkt för aktiviteter vid havet. Vid Makarskas bukt kan ni sola, bada eller prova på Jet Ski. Vill ni uppleva något nytt kan ni åka till grannstaden Gradac för att njuta av den sex kilometer långa stranden eller ta båten till ön Brac för att surfa vid den populära stranden Zlatni Rat.

Makarska har allt man kan önska sig av en härlig semester i Kroatien. Ska ni hyra hus i Makarska får ni gott om tid till strandliv, sköna stunder i naturen och mysiga promenader i den gamla staden. Med ett semesterhus i Makarska kan ni besöka kyrkan S:t Mark, beundra statyn av 1700-talspoeten Andrija Kacic Miosic eller ägna några timmar åt stadsmuseet.

Besök Zlatni rat från din semesterbostad i Makarska

Upptäck ett nytt sätt att semestra genom att hyra hus

Det finns mycket att vinna på att hyra hus för semestern. Med ett semesterhus i Dalmatien slipper ni köa till frukostbuffén, kan själva välja om ni vill ha en enkel middag hemma eller äta på någon av restaurangerna i Makarska. Hyr ni en av alla semesterbostäder i Makarska blir det också enklare att ta med barnen på resan: välling kan värmas i köket och barnen får gott om plats att leka.

Vill du uppleva populära Kroatien, kan du och din familj hyra hus på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har ett brett utbud semesterbostäder om ni är intresserade av att hyra hus eller semesterlägenhet. Hyr ni någon av våra semesterbostäder ingår även en trygghetsförsäkring. Välkomna till oss och våra semesterhus i Makarska!