search

Semesterhus i Dubrovnik

Välkommen att hyra hus i Dubrovnik – en av Kroatiens vackraste städer

Upplev spännande Dubrovnik! Ströva omkring i gamla stan, koppla av på härliga stränder och uppleva den speciella stämning som bara finns i Dubrovnik. Det bästa sättet att utforska stan är att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet som bas.

Dubrovnik är en omtyckt semesterort i södra Dalmatien som har anor från 600-talet. Staden har styrts av bysantiner, venetianare och även varit en självständig republik. I dag är staden mest känd för sin stadsmur, sina vackra palats, pulserande uteliv och sköna stränder. Genom att hyra hus i Dubrovnik får ni alla förutsättningar för en fantastisk semester i Kroatien!

Vackra Durbovnik vid havet i Kroatien

Historia och strandliv

Det finns många fördelar med att hyra hus i Dubrovnik. Från en av alla semesterbostäder i staden kan ni promenera i gamla stan för att se den vackra katedralen med sin skattkammare, beundra Rektorspalatset och det ståtliga Dominikanklostret. Följ den mäktiga stadsmuren och stanna till vid fästningen S:t Johannes där ni också kan besöka sjöhistoriska museet.

Med ett semesterhus som bas får ni möjlighet till annorlunda upplevelser. Vill ni se staden från en ny vinkel rekommenderas en promenad längs vakternas gång uppe på stadsmuren eller en tur med linbanan upp till berget Srd där ni får en hisnande panoramavy över Dubrovnik.

I Dubrovnik är det alltid nära till hav och strand. Banje beach är en av de mest populära, men här finns också nöjesstranden cobacabana och barnvänliga Lapad. Vill ni se något nytt upptäcker ni att ni får en bra bas för utflykter genom att hyra hus i Dubrovnik. Ta till exempel en tur till Elafitöarna eller åk till ön Hvar.

Hyr semesterbostad och kom nära Dubrovnik

Boka ditt boende i Dubrovnik direkt hos NOVASOL

Är du och din familj intresserade av att hyra hus i Dubrovnik, kan ni klicka er runt här på vår hemsida för att se alla semesterhus. Här finner du också gott om semesterlägenheter om du föredrar den typen av boende. Du kan begränsa din sökning till att bara visa semesterbostäder i Dubrovnik.

Ett tips är också att använda funktionen för filter så att du lättare finner det boende som passar just dig. Börja med att fylla i din önskade reseperiod. Då visas enbart semesterbostäder som är lediga under perioden. Fyll även i hur många ni kommer bli i bostaden. Om ni tycker att urvalet fortfarande är för stort, kan ni till exempel lägga till hur nära havet boendet ska vara eller om det ska ha det lilla extra såsom en pool. Vi har även boende i Dubrovnik för dig som reser med hund.

Boende i Dubrovnik att hyra med pool

En erfaren förmedling i Kroatien

NOVASOL är idag en av Kroatiens största organiserade förmedlare semesterbostäder. Vi är glada över att kunna erbjuda semesterbostäder i alla prisklasser och storlekar. Oavsett om du söker ett billigt boende eller ett med mer lyx.

Alla våra semesterbostäder är besiktade av vår egen personal vilket innebär att vi har besökt varje boenden innan uthyrningnen börjar. Tänker ni hyra hus i Dalmatien så ingår dessutom vårt Trygghetspaket. Detta gäller för samtliga våra boenden i Kroatien och detsamma för vårt så kallade 'All Inclusive'. Det sistnämnda innebär att det bland annat alltid ingår slutstädning och hyra av sänglinnen och handdukar i din bokning.

Har ni frågor eller vill ha hjälp att hyra lägenhet eller hyra hus i Dubrovnik är ni varmt välkomna att ringa vår kundtjänst!