Semesterhus i Costa del Sol

Söker du efter sol och avkoppling på semestern? Då kan vi rekommendera att hyra hus i Costa del Sol (Costa de la Luz) som med 320 dagar solsken om året erbjuder semesterglädje av hög klass! Kusten vid Costa del Sol i regionen Malaga har alltså inte helt oförtjänt fått namnet Costa de la Luz som betyder ljusets kust på spanska. Om solen och havet inte skulle vara tillräckligt lockande finns här utmärkta golfbanor för golfentusiasterna, ett inland med vackert landskap och vita små byar samt många sevärdheter i området, som du kan upptäcka enkelt och i din egen takt genom att hyra hus i Costa del Sol.

odmor u Costa del Sol

Populära semesterhus i Costa del Sol

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa del Sol

Loading...

Semesterhus med pool i Costa del Sol

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa del Sol

Loading...

Europa i närheten av Afrika

Costa del Sol börjar där Europa är som allra närmast den afrikanska kontinenten. Den 180 km långa kusten sträcker sig från Gibraltar till den portugisiska gränsen. Från ett semesterhus i Costa del Sol har du aldrig långt till havet och stranden. De fina, vita sandstränderna har en närmast obegränsad horisont med ett kristallklart vatten från Atlanten som rullar in mot kusten och upp mot stranden.

Överallt runt våra semesterhus i Costa del Sol kommer du i kontakt med den andaluisiska kulturen. De tradtionella uppträdanden och de traditionella festerna är en fast beståndsdel i vardagen. Fiestas, sångtävlingar och tjurfäktningar tillhör den andaluisiska kulturen där besökare alltid är välkomna.

För finsmakaren bjuder det regionala köket på en mängd kulinariska rätter att njuta av när du bor i ett semesterhus i Costa del Sol. Du borde absolut prova på det regionala vinet och de variationsrika fiskrätterna som finns här, så får du glädje för både gom och själ.

Ditt semesterhus eller din semesterlägenhet i Costa del Sol är en utmärkt utgångspunkt för semestern. Våra semesterhus kan ni hitta i exempelvis Ronda, Frigiliana eller Iznajar men även mer kända destinationer som Nerja, Malaga och Marbella. Välkommen att kontakta oss om du har funderingar om våra semesterhus i Costa del Sol! Du är även välkommen att se vårt övriga utbud av semesterhus i Andalusien.

Boka Cost del Sol hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL hittar du mängder av semesterbostäder på den spanska solkusten och du kan enkelt boka ditt drömboende direkt på vår hemsida. Hittar du inget i just Costa del Sol så har vi många andra semesterhus i Andalusien och vid medelhavet överlag. Vi har lång erfarenhet av stugförmedling och kan erbjuda trygghet och säkerhet när du söker semesterbostad i Spanien, öarna och över hela Europa.

Välkommen att hyra hus i Costa del Sol hos NOVASOL!