Semesterhus i Andalusien

Upptäck Andalusien och låt dig förtrollas av landet och människorna. Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Andalusien får du gott om tid att utforska trakten.Andalusien ligger i södra delen av den Iberiska halvön och kusten gränsar till Medelhavet och Atlanten. Kända städer är Malaga, Sevilla och Granada. Andalusien har ett varierande landskap med den höga bergskedjan Sierra Nevada, vidsträckta stränder och lummig grönska. Genom att hyra hus i Andalusien får du möjlighet att uppleva södra Spaniens kultur på nära håll.

Utforska vackra Andalusien

Populära semesterhus i Andalusien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Andalusien

Loading...

Semesterhus med pool i Andalusien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Andalusien

Loading...

Kultur och hetta med ett semesterhus i Andalusien

Andalusien kan stoltsera med många fina sandstränder och fler än 3000 soltimmar per år. Ska du hyra hus i Andalusien kan du till exempel njuta av solen på den härliga stranden Bolonia utanför Cadiz. Här kan du sola, svalka dig i det kristallklara vattnet eller bestiga den höga sanddynan. Vid Bolonia finns även romerska ruiner. Är du intresserad av kultur och historia är det en bra idé att hyra hus i Spanien. Med ett semesterhus i Andalusien kan du besöka den anrika staden Ronda för att se den mäktiga tjurfäktningsarenan, hänföras av den vackra bron Puente Nuevo som löper över el Tajo-klyftan och lära dig mer om Rondas spännande historia. Från ett semesterhus i Andalusien kan du även ta en tur till det berömda Alhambrapalatset i Granada och Picasso-museet i Malaga. Alla Novasols semesterbostäder i Andalusien ägs av privatpersoner så ska du hyra hus i Andalusien får du ett fantastiskt tillfälle att leva som en infödd spanjor. Passa på att se den eldiga dansen Flamenco på en bar, vandra i Sierra Nevada eller utforska naturen från hästryggen. Med ett semesterhus i Andalusien måste du också passa på att smaka de lokala specialiteterna gazpacho, jamon iberico och efterrätten pestiños. Vill du även dricka lokalt, kan du ta ett glas sherry.

Vacker natur i Andalusien

Upplev Andalusien genom att hyra hus hos NOVASOL

Vill du se Flamenco, utforska Andalusien från hästryggen eller koppla av vid Bolonia, kan du hyra hus i Spanien via hemsidan eller över telefon. Vi har ett brett utbud av semesterhus på spanska fastlandet och så också i Andalusien. Samtliga objekt har inspekterats innan de tagits in i sortimentet. Välkommen till oss på NOVASOL när du ska hyra hus i Andalusien!