Hyra hus på Teneriffa

Ferien auf den Kanaren

Hyra hus på Teneriffa

Drömmer du om ett semesterhus på Teneriffa? Novasol har härliga semesterhus på Kanarieöarna för alla plånböcker och behov. Genom att hyra hus på Teneriffa får du alla ingredienser till en härlig semester på Kanarieöarna.

Tillbringar du semestern i en av Novasols semesterbostäder på Teneriffa möter du en ö full av kontraster. Här finns lövtäta skogar, spår efter vulkanisk aktivitet, enorma banan- och fruktplanteringar och pinjeskogar. Inne i städerna finns spännande museer, restauranger och barer.

Populära semesterhus i Teneriffa

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Teneriffa

Loading...

Semesterhus med pool i Teneriffa

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Teneriffa

Loading...

Upplev Kanarieöarna genom att hyra hus på Teneriffa

Tänk att vakna i ett semesterhus på Teneriffa, äta frukost på en soldränkt terrass och planera dagens äventyr. Ska du hyra hus i Spanien, kan du tillbringa många härliga timmar på Teneriffas stränder. De mest populära (och turisttäta) stränderna är Playa de los Américanas och los Christianos där du kan njuta av sandstränder och turkosblått vatten. Vill du uppleva en annorlunda strand kan du bege dig till den svarta sandstranden Playa del Socorro som är idealisk för surfing.

Teneriffa är vida känd för sin vulkan Teide som också är Spaniens högsta berg med sina 3718 meter över havet. Ska du hyra hus på Teneriffa är ett besök i Teides nationalpark att rekommendera. Ta också chansen att ta dig upp på Teide, antingen genom att vandra eller åka linbana över det vackra landskapet. Hyr du en av Novasols semesterbostäder i Teneriffa, kan du uppleva klippformationerna Acantilados de los Gigantes eller naturparken Corona Foresta.

Tröttnar du på stränder och hänförande natur under vistelsen i ett semesterhus på Teneriffa, kan du alltid ta dig in till en av öns städer som till exempel huvudstaden Santa Cruz för att besöka naturhistoriska museet, konstmuseet eller militärmuseet. Är du fascinerad av rymden kan du besöka rymd- och vetenskapsmuseet i La Laguna. Hyr du semesterhus på Teneriffa på den norra delen, kan du även utforska vinmuseet.

Välkommen att boka boende online

Novasol har förmedlat semesterhus i Spanien sedan flera år och har ett härligt utbud av hus och lägenheter i stora delar av Europa. Hyr du semesterhus på Teneriffa hos oss, ingår även ett trygghetspaket. Välkommen till Novasol när du vill hyra hus i Spanien på Teneriffa!