Hyra hus på La Palma

La Palma bjuder på något för alla. På den underbara ön La Palma finns stränder, skog, vandringsstigar, helande klimat och så klart lugn och ro. Allt detta kan du njuta av under din semester genom att hyra hus på La Palma genom Novasol.

La Palma är en ö för individualister och naturälskare, en Kanarieöarnas vackraste naturer finns här. Det finns en uppsjö av aktiviteter och upplevelser för alla åldrar och intressen här. La Palma, som har smeknamnet La Isla Bonita (den vackra ön), är en vulkanisk ö med spektakulära naturupplevelser och ett makalöst vackert berglandskap. Här finns magnifika vulkankratrar, härliga små bukter, en exotisk fågelpark, vandringsleder till häst eller fots och mycket mer att upptäcka. La Palma är den grönaste av Kanarieöarna med över 40 % skog och med ett semesterhus på La Palma är du mitt i det härliga. Vi har naturligtvis även lägenheter bland våra semesterbostäder på La Palma för dig som vill bo riktigt centralt.

Att hyra hus på La Palma är en fröjd för både kropp och själ med ett botande klimat för människor med astma och bronkit som har uppskattats av besökare sedan öns upptäckt under medeltiden. La Palma har en mycket hög vattenkvalité och en mycket ren luft som lämpar sig utmärkt för stjärnobservationer. Här finns en av världens bästa förutsättningar att beundra rymdens vidder och skönhet. Du som bor i ett semesterhus på La Palma har chansen att njuta av en stjärnhimmel av extraklass.

På ön har mycket hantverk bevarats på La Palma du kan besöka både väverier, krukmakare och cigarrmakare samt mycket mer och både stora och små besökare kommer att njuta med ett semesterhus på La Palma. Många folkfester låter dig uppleva kulturen och traditionerna på ön.

Apartment La Palma - Kanaren

Populära semesterhus i La Palma

Loading...

Djurvänliga semesterhus i La Palma

Loading...

Semesterhus med pool i La Palma

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i La Palma

Loading...

Boka boende på La Palma

Hos oss på Novasol hittar du många vackra semesterhus i Spanien och över hela Europa. Du som vill hyra hus på Kanarieöarna kommer att hitta ditt drömhus i vårt stora utbud och vi kan lova dig kvalitet och trygghet. Hos oss bokar du enkelt och smidigt över vår hemsida men vi är alltid glada att hjälpa dig om du skulle ha frågor.

Välkommen att hyra hus i Spanien och på Kanarieöarna hos Novasol för din nästa semester!