Semesterhus i Tazacorte

Tazacorte är en en liten kommun på La Palmas västkust som har ca 5 000 invånare. Våra semesterhus i Tazacorte ligger i ett mycket vackert landskap och ger fina möjligheter till både avslappning och motion. Närheten till Adriane-dalen ger utmärkta förutsättningar till lantbruk och Tazacorte med sina enorma bananplantager är värda ett besök och ligger alldeles i närheten av våra semesterhus i Tazacorte.

epa202

Avkopplande semester på en Kanarieö

Genom att hyra hus i Tazacorte kan hela familjen njuta av en semester utöver det vanliga. Det finns fina sevärdheter, restauranger och aktiviteter för alla. Här finns en stor sandstrand med många restauranger som går under namnet ”El Puerto” (hamnen) som du enkelt når genom att hyra hus i Tazacorte.

Tazacorte består av två delar, Puerto de Tazacorte och Tanzacorte pueblo som är själva orten. Våra semesterhus i Tanzacorte finns på båda ställen och du kan bo nere i puerto vid vattnet med den långa strandpromenaden, svarta lavasandsstränder och boulevarden med barer och restauranger.

Du kan också hyra hus i Tanzacorte pueblo, ungefär en kilometer från kusten, där du hittar mataffärer, postkontor och olika andra affärer där du kan shoppa och köpa souvenirer. Genom att hyra hus i Tanzacorte får du också utmärkta möjligheter till motion i vacker natur, avslappnande bad och utmärkta möjligheter att sola. Det sägs att detta är det varmaste området på hela ön.

Hyr en semesterbostad online eller över telefon

Hos oss på Novasol hittar du många olika semesterbostäder i Tanzacorte och kan välja mellan både enklare stugor och moderna villor med alla bekvämligheter. När du vill hyra hus på La Palma har du kommit helt rätt hos Novasol, här kan du enkelt och bekvämt söka och boka ditt drömboende direkt på nätet. Utöver våra semesterhus i Spanien kan vi även erbjuda tiotusentals kvalitetssäkrade hus över hela övriga Europa och vi är säkra på att även du kan hitta rätt semesterboende för din nästa semester hos oss.

Välkommen till Novasol för att hyra hus i Tanzacorte och övriga Europa!