Semesterhus i Fuencaliente

Fuencaliente har med sina ca 1 700 invånare en mycket lugn och trevlig atmosfär som låter dig slappna av och njuta av en riktigt skön semester. Fuencaliente ligger på La Palmas sydspets och har tydliga spår efter flera vulkanutbrott som har skapat ett karaktäristiskt landskap. Passa på att hyra hus i Fuencaliente och njut av närproducerade viner och härliga maträtter, långa promenader i fantastiska miljöer.

la palma

Ölandskap med vulkaniska inslag

Genom att hyra hus i Fuencaliente har du chansen att helt i din egen takt ströva omkring bland vulkansargade, grönskande landskap med en stor mångfald av blommor och växter. En färgsprakande promenad som passar både för den inbitna vandraren och nybörjaren. Våra semesterhus i Fuencaliente låter dig njuta av härliga miljöer och upptäcka traditioner som för länge sedan glömts i stora delar av Europa, fiske och jordbruk med gamla anor.

Promenader längs kratrarna är rofyllda och skänker verklig avkoppling. För dig som vill njuta av havet finns ett antal fina stränder av vulkansten och fin, svart sand. Att hyra hus i Fuencaliente är ett utmärkt sätt för hela familjen att njuta av semestern. Det rika djurlivet i havet runt Fuencaliente bjuder till fantastiska snorkelutflykter och du som vågar bör ta chansen att prova på dykning för att komma riktigt nära clownfiskar och många andra färgsprakande djur.

Det är verkligen värt att besöka kratrarna. På det odlingsbara lavajordsområdet har invånarna byggt upp ett av Kanarieöarnas bästa områden för vinodling. Här, på de bördiga vulkanslätterna, odlas viner av världsklass som du som bor i ett semesterhus i Fuencaliente kan njuta av direkt på tillverkarnas egna gårdar.

Boka ditt semesterboende här

Varmt välkommen till Novasol och alla våra semesterbostäder i Spanien! Hos oss kan du enkelt och bekvämt hyra hus på La Palma och de andra öarna, men även över hela Europa. Vi har såväl hus som lägenheter och bland våra semesterbostäder i Fuencaliente hittar du stor variation i stil och standard, vi har kort sagt något för alla.

Välkommen till Novasol för att hyra semesterhus i Fuencaliente!