Hyra hus på Fuerteventura

Ferienhaus Fuerteventura - Kanaren

Hyra hus på Fuerteventura

Den fantastiska semesterön Fuerteventura ligger ca 90 km från den afrikanska kontinenten och är därmed den närmsta grannen till Sahara-öknen. Här tillbringar årligen tusentals turister en underbar tid i ett semesterhus på Fuerteventura. Ön är ett sant semesterparadis för alla som älskar stränder, sol och bad och för surfare och dykare och alla som gillar vattensporter. Att hyra hus på Fuerteventura ger dig upplevelser och frihet att njuta av ön i din egen takt.

Populära semesterhus i Fuerteventura

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fuerteventura

Loading...

Semesterhus med pool i Fuerteventura

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fuerteventura

Loading...

Härliga sandstränder

De långa, breda stränderna bjuder till sol och bad och tack vara längden och bredden är det inte trångt på stranden. Framförallt på östkusten finns stränder för hela familjen och alla sporter. På västkusten finns det farliga strömmar och skarpa klippor som gör det svårt att bada. Det finns många uthyrningsställen runt knuten på våra semesterhus på Fuerteventura där du kan både hyra utrustning till allehanda sporter som kitesurfing och dykning. Genom att hyra hus på Fuerteventura kan du verkligen skapa din drömsemester!

Omkring våra semesterhus på Fuerteventura finns också museer och andra sevärdheter, du kan till exempel besöka Ekomusset La Alcogida som visar det urspungliga livet och traditionerna på ön. I Arkeologiska och Etnografiska Museet i Betancuria kan man följa spåren av urinvånarna i La Atalayita. Museet är indelat i tre delar; en arkeologisk, en paleontologisk och en etnografisk del. När du bor i ett semesterhus i Spanien behöver du verkligen aldrig ha tråkigt.

Oasis parken är en tropisk park som ligger i La Lajita och är ett populärt utflyktsmål. Här finns även det största Kamelreservatet i Europa. En mängd spännande tropiska djur finns att beskåda här, allt från apor, krokodiler, sjölejon och zebror och olika djurshower som roar både stora och små. Det finns även en botanisk trädgård med vackra exotiska växter, allt på bekvämt avstånd från våra semesterhus på Fuerteventura.

Boka ditt boende direkt hos NOVASOL

Här på vår hemsida kan du söka bland många semesterbostäder i Spanien. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder på Fuerteventura och vår långa erfarenhet ger dig trygghet och säkerhet. Du kan enkelt hyra hus på Fuerteventura direkt online, välkommen till Novasol för din nästa semester!