Semesterhus i Katalonien

Hyr ett privtägt semesterhus i Katalonien! Genom att hyra hus i Katalonien får du gott om tid att upptäcka kusten och de spännande städerna Barcelona, Figueres och Tarragona. Novasol har många härliga semesterbostäder i Spanien att erbjuda och samtliga har inspekterats innan de tagits in i sortimentet för att säkerställa kvaliteten mot dig som gäst.

”Cataluna tiene todo” – Katalonien har allt. Det är katalanerna själva eniga om. Här i Katalonien finns vacker kust, spännande muséer, mysiga städer och god mat. Katalonien är vida känd för sin kultur och ska du hyra hus i Katalonien får du följa spåren efter konstnärerna Dali, Picasso, Gaudi och Miro vars konst finns att beskåda ibland annat Barcelona och Figueres.

Ferienhaus Ferien Katalonien

Populära semesterhus i Katalonien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Katalonien

Loading...

Semesterhus med pool i Katalonien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Katalonien

Loading...

Få en genuin semester i Katalonien

Ska du hyra hus i Katalonien kommer du inte att ångra dig. Med en av Novasols semesterbostäder i Katalonien får du gott om tid att utforska Barcelona med den vackra kyrkan Sagrada Familia, den fantasifulla parken Park Güell, den sprudlande shoppinggatan La Rambla och det pulserande utelivet.

Vill du uppleva ännu mer kultur och historia under vistelsen i en av Novasols semesterbostäder i Spanien, kan du bege dig till staden Figueres där du hittar Salvador Dalí-muséet eller ta dig till det arkeologiska muséet i Tarragona där du kan lära dig mer om romartiden i Tarraco. Ska du hyra hus i Katalonien måste du också se till att ta del av regionens matkultur och smaka den berömda efterrätten crema catalana.

Ska du hyra hus i Katalonien får du många tillfällen att sola och bada. Norr om Barcelona finns den barnvänliga stranden Ocata, utanför Tarragona finns den vackra stranden Altafulla och utanför Sitges finns en av regionens vackraste stränder. Katalonien gränsar till Pyrenéerna och ska du hyra hus i Spanien kan du vandra, cykla eller åka skidor i bergen.

Boka ditt semesterhus i Katalonien hos NOVASOL

Vill du bo i ett semesterhus i Katalonien, kan du hyra hus på spanska fastlandet direkt här på hemsidan eller lyfta luren och ringa vår kundtjänst. Novasol har funnits i Spanien sedan många år tillbaka och kan erbjuda ett varierat utbud av semesterbostäder i Katalonien. I Katalonien-sortimentet finns allt från enkla semesterbostäder till charmiga lägenheter och stora semesterhus med plats för hela familjen. Välkommen att boka boende i Katalonien!