Semesterhus och lägenheter i Barcelona

Hyr semesterlägenhet i Barcelona till nästa semester! Med ett semesterhus i Barcelona får du gott om tid att upptäcka den spännande staden med alla vackra byggnader, den fantastiska maten och det breda shoppingutbudet. Novasol har många härliga semesterbostäder i Barcelona att erbjuda.

Barcelona är själva hjärtat i regionen Katalonien och erbjuder allt man kan förvänta sig av en storstad. Här finns historiska platser, vackra parker och sköna stränder. Muséer och andra sevärdheter och inte minst ett enormt utbud av restauranger där du kan prova på regionens specialiteter. Med en semesterbostad i Barcelona får du många sköna stunder i en av Europas vackraste städer.

Urlaub in Barcelona

Upptäck staden från en semesterlägenhet i Barcelona

Med en av Novasols semesterbostäder i Barcelona kan du förvänta dig en omväxlande ledighet. Shoppa på La Rambla, strosa omkring bland de trånga gatorna i medeltidsstadsdelen Barri Gotic eller njut av solskenet på den populära stranden Barceloneta. Här i Barcelona finns ett brett utbud av tapasbarer och restauranger där ni kan uppleva regionens specieliteter som till exempel efterrätten crema catalan.

Med en semesterbostad i Barcelona får du många tillfällen att uppleva kultur. Här i staden finns konstmuséer som visar konst av Miró, Picasso och Dalí, men även religiösa byggnader som Barcelonas ståtliga katedral. Barcelona är synonymt med arkitekten Gaudí, är du i stan måste du passa på att besöka den fantasifulla oasen Park Güell, den ofullständiga kyrkan Sagrada Familia eller husen Casa Batlló och Casa Milà.

Boka ditt boende hos NOVASOL

Vill du tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Barcelona, kan du hyra hus i Katalonien hos NOVASOL. Vi har förmedlat semesterbostäder i Barcelona sedan flera år tillbaka. Idag har vi ett bra och varierat utbud att erbjuda om du vill hyra hus eller semesterlägenhet i Barcelona. Vill du boka semesterbostad i Spanien, gör du det enklast här online eller över telefon.

Det ska vara tryggt att hyra hus i Katalonien hos Novasol, därför kvalitetssäkras alla våra semesterbostäder i Barcelona av kunniga medarbetare. Har du frågor om våra hus eller vill ha hjälp att hyra semesterbostad på spanska fastlandet är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst!