Hyra hus i Calella

Den lilla semesterbyn Calella ligger perfekt belägen på kusten precis vid det glittrande medelhavet. Här lockar breda sandstränder, romantiska vikar och ett livligt nattliv. Genom att hyra hus i Calella har man närhet till strand och nattliv men också mycket andra aktiviteter som gör semestern fantastisk. Välkommen att boka ditt boende i Calella direkt här hos oss på NOVASOL.

Calella vid havet i Spanien

Populära semesterhus i Calella

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Calella

Loading...

Genuin semester vid havet

I gamla stan kan du promenera längst de smala gatorna, handla i roliga butiker, ta ett glas vin på någon skuggig plats och andas in den spanska atmosfären. Calella är ett semesterparadis för alla som älskar vattensporter och att sola. Dessutom erbjuds både ”storstadsstränder” och mer privata vikar som är skyddad av klipporna.

När du promenerar på strandpromenaden ligger fiskrestaurangerna på rad med ett stort urval av utsökta skaldjursrätter. När du väljer att hyra hus i Katalonien, är ett besök i Barcelona ett måste. Från Calella är det bara 50 kilometer till den fantastiska storstaden och tåget går från centrum direkt till Barcelona. 

Det finns många fantastiska stränder i Calella. På både Tamariu och Playa Port Peligri hittar du gyllene sand och klart vatten. Det finns duschar längst med stränderna, alla typer av vattensporter och till och med möjligheten att dyka. Det finns också beachvolleybanor och en mysig småbåtshamn.

Klippkusten är packad med små, orörda vikar med utmärkta badmöjligheter. När du hyr ett hus eller en semesterlägenhet i Calella ligger du aldrig långt från närmaste strand.

Ett boende i Calella med vacker utsikt

När mörkret faller på Calella

Calella är ett mekka för alla som älskar fester och färger. Så snart som solen går ner kommer stadens många diskotek, nattklubbar och barer öppnas upp. Det mesta av nattlivet ligger i det nya distriktet. Vill du hellre bara njuta av ett glas vin i autentiska omgivningar, finns det också tysta barer och tavernor i Gamla stan som lockar den mer mogna publiken.

Genom att hyra hus i Spanien kommer det alltid att finnas tapas på menyn i restaurangerna. Dessa läckra mellanmål utgör en stor del av det spanska köket och finns överallt. Eftersom Calella ligger direkt vid havet kännetecknas även menyn av nyfångad fisk och skaldjur. Överallt finns restauranger och tavernor där prisnivån är rimlig. Här finns en lokal marknad som är öppen alla dagar i veckan utom måndag. Där finns en mängd grönsaker och frukter, nyfångad fisk och läckra specialiteter. Eftersom det alltid finns ett kök i ditt semesterboende har du möjlighet att laga utsökta måltider som du kan njuta av tillsammans med familjen.

Hus i Calella att hyra med pool

Utflykter från ditt boende

När du hyr ett semesterhus i Calella är det nästan ett måste att besöka Barcelona. På en dagstur kan du enkelt se några av de mest kända sevärdheterna i storstaden. Utforska de smala stadsgatorna i gamla stan eller gå en promenad på marinan och njuta av synen av de vackra lyxbåtarna. Vi har gott om alternativ för dig som söker ett boende nära Barcelona för semestern.

Är det just ett boende i Calella du fastnat för är du välkommen att boka direkt här online. Vår kundtjänst står även redo på telefon om du vill ha hjälp med att boka, eller har frågor. Flera av våra semesterbostäder här har det lilla extra, till exempel pool eller utsikt över havet. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra lägenhet eller hyra hus i Calella!