Boende i Pineda de Mar

Pineda de Mar är en charmig by belägen mellan medelhavet och Montnegre Natural Park i Katalonien, Spanien. Byns utbud av kulturella och naturliga aktiviteter är många. 

När ni valt att hyra hus eller lägenhet i detta område av Katalonien kan ni uppleva allt som Pineda de Mar har att erbjuda. Dessutom når du på kort tid till större städer som Barcelona och Girona. Genom att boka boende i Pineda de Mar kan ni njuta av en fantastisk semester och uppleva områdets bästa smultronställen.

Pineda de Mar i Spanien

Populära semesterhus i Pineda de Mar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pineda de Mar

Loading...

Semesterhus med pool i Pineda de Mar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pineda de Mar

Loading...

Upptäck närområdet

Med ett boende i Pineda de Mar kommer du inte bli besviken. Detta är rätt resmål för dig som reser med din familj eller med vänner. Den långa breda sandstranden, den fina strandpromenaden, de många aktiviteterna för barn och det underbara klimatet är bara några av anledningarna till att du borde hyra hus eller lägenhet här.

I Katalonien finns allt ifrån storstad till landsbygd, regionens motto lyder ”Cataluna tiene todo” – Katalonien har allt. Detta är i alla fall befolkningen överens om då det bjuds på allt ifrån museum till vackra stränder, nattliv och utsökt mat. 

I flera århundraden har Pineda de Mar vuxit och blivit till den stad den är idag. På 70-talet började orten växa och idag är det en av de mest besökta i området. Här blandas lokalinvånare med turister och stadens spanska karaktär utmärker sig mer än på andra orter i området.

På sommaren erbjuder Pineda de Mar ett underbart väder med solsäkerhet, vackert landskap och mängder av kulturattraktioner som du kan njuta av med familjen under din semester.

Havutsikt från boende i Pineda de Mar med stranden utanför

Aktiviteter i närheten av Pineda de Mar

Du kan tillbringa en fantastisk dag på stranden i Pineda de Mar eftersom kusten är närmare tre kilometer lång, har kristallklart vatten och fin sand. Dessutom finns det mycket vattensport att testa i området så som vindsurfing, paddel-boarding, kajakpaddling och katamaran.  

Om du gillar att gå på promenader omgiven av vacker natur kan du vandra längs vägar i bergen eller vid havet. När du väljer att hyra hus med tillgång till pool kan du passa på att ta ett svalkande dopp efter dagens vandring. 

Pineda de Mar har fått "Destino Turismo Familiar"-märkningen, vilket innebär att alla aktiviteter som staden erbjuder ska vara familjevänliga. Det finns även många nöjesparker, vattenparker och djurparker i Katalonien.

Pool till boende i Pineda de Mar

Boka ditt nästa semesterboende här

När du ska boka boende i Katalonien kan det vara bra att veta att vissa semesterbostäder tillåter husdjur. Detta möjliggör att alla i familjen kan följa med på semestern, även de fyrbenta.

Dessutom är varje boende unikt och det finns något som passar alla vare sig man vill hyra hus, lägenhet eller en stuga. Önskar ni ett boende på landet, storstaden eller med havsutsikt så kan ni hitta alla hos NOVASOL. Med ett eget semesterhus ges friheten att hitta på precis vad man vill, när man vill och samtidigt få det privatliv som önskas.

Söker ni efter ett boende med pool i Pineda de Mar kan ni hitta det hos oss då flera av våra semesterhus och lägenheter har tillgång till pool. Söker ni något annat i semesterbostaden så som air-condition, wi-fi eller nära till havet går detta också att filtrera efter.