Semesterhus i Tarragona

Vill du resa bakåt i tiden? Hyr ett semesterhus i Tarragona! Genom att hyra hus i Tarragona via Novasol får du en spännande semester bland ruiner, katedraler och stränder. Novasol har ett brett utbud av semesterbostäder i Tarragona.

Den fascinerande staden Tarragona ligger längs Costa Dorada i regionen Katalonien. Tarragona grundades under romartiden och kallades då Tarraco. I dag är Tarragona ett omtyckt resmål med mycket att se och att göra. Med ett semesterhus i Tarragona får du många tillfällen att uppleva många olika tidsperioder i stadens historia.

edo157

Känn historiens vingslag genom att hyra hus i Tarragona

Tarragona har mycket att erbjuda. Ska du hyra hus i Tarragona kan du ströva omkring i staden för att titta på ruinerna efter den stora amfiteatern där gladiatorer stred under romarrikets glansdagar, titta på ruinerna efter teatern, cirkusen och följa muren som omgärdar stadens historiska kärna. Här finns även medeltida byggnader som den imponerande katedralen, arkaderna vid Calle Merceria och Casa del Degà.

Är du intresserad av historia och arkitektur kan du även utforska det modernistiska Spanien. Den berömda arkitekten Gaudí har varit med och skapat Casa Ripolls torn, den centrala marknadens järnfasad och Colegio Jesus i Maria-kapellet i Tarragona. Tröttnar du på sightseeing kan du ta dig till stranden El Miracle där du kan koppla av under semestern.

Oavsett var du har tänkt att hyra hus i Katalonien, kan du vara säker på att du får äta och dricka gott. Njut av nyfångad fisk och skaldjur i Tarragonas fiskedistrikt El Serrallo, beställ in snigel-, tonfisk och potatisgrytan Pataco på en traditionell restaurang eller avnjut ett glas lokalproducerat vin på din egen terrass.

Passa på att hyra hus i Tarragona

Vill du tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Tarragona, kan du hyra hus i Katalonien online eller via Novasols kundtjänst. Novasol kan erbjuda semesterbostäder i Tarragona med omnejd och har ett varierat utbud av semesterhus i Costa Brava och Costa Dorada. Alla våra semesterhus i Tarragona ägs av privatpersoner vilket gör att du kan bo mitt bland lokalbefolkningen. Välkommen till oss när du vill boka semesterhus i Costa Brava och Costa Dorada.