Semesterbostäder i Miami Platja

Välkommen att spendera en välförtjänt semester i den fantastiska semesterorten Miami Platja på Costa Dorada i Spanien. Medelhavets stränder och stekande sol väntar här på dig. 

Känn dig som hemma i Miami Platja genom att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet. Besök härliga stränder, upplev den livliga kulturen och smaka på de lokala läckerheterna. Att hyra hus på Costa Dorada är både omtyckt och populärt – upptäck varför du med!

Strand och hav i Miami Platja

Populära semesterhus i Miami Platja

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Miami Platja

Loading...

Semesterhus med pool i Miami Platja

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Miami Platja

Loading...

De bästa stränderna i Miami Platja

Om det finns något som kännetecknar Miami Platja, så är det det stora antalet vackra badvikar som finns här. Beläget i kommunen Montroig byggdes Miami Platja i mitten av 1900-talet, och idag är det en av de viktigaste turistorterna i provinsen Tarragona i Katalonien

Närheten till andra städer och populära platser gör Miami Platja bara till ett ännu bättre semestermål. För att få ut det mesta av din semesterbostad i Miami Platja rekommenderar vi att du spenderar minst en dag på en av de fantastiska stränderna i området.

Vid den minsta badviken i Miami Platja, Cala dels Vienesos, hittar du allt du behöver för att få en perfekt stranddag - sanden är fin, vattnet är rent och omgivningen är grön. Ta med egen mat och dryck eftersom det inte finns någon strandbar och andra liknande anläggningar här. Å andra sidan kan du koppla av ännu bättre när du är helt isolerad från de bullriga stadsområdena.

Vill du ha en matbit tillsammans med ett glas kall sangria? Då är den 2 km långa vita sandstranden, Platja Cristal, något för dig. Det är kanske den mest urbana stranden i Miami Platja. Det finns strandbarer, en mängd aktiviteter på land och i vattnet, en lekplats för barnen och en otroligt vacker strandpromenad från där du verkligen kan njuta av det underbara Medelhavsklimatet.

En strand i Miami Platja på Costa Dorada

Aktiviteter och upplevelser

Från ditt boende kan du organisera många utflykter och äventyr för dig och din familj runt gatorna och gränderna i Miami Platja. Men om du verkligen vill uppleva lokal kultur och historia ska du delta i några av de lokala festligheter som anordnas i staden.

Vem skulle någonsin ha trott att namnet på en populär festival också var namnet på en nationell motorväg? I den sista veckan i juli går den så kallade N-340-festivalen av stapeln. Gatorna på denna rutt är stängda för att göra plats för de många aktiviteterna som äger rum. Dans, uppblåsbara bollar, tävlingar och massor mer skoj fyller gatorna. Festivalen är mycket familjeorienterad, så de ser också till att barnen får en festlig vecka. Det finns magiska shower, du kan prova akrobatik och bowla - allt är organiserat så ingen går därifrån utan att ha haft kul!

Med inte många år på nacken är Piratfestivalen en ganska ny festival som började fira kuststadens historia. Piratfesten hålls den första veckan i september, där pirater kommer och plundrar området! Stadskärnan invaderas av utklädda bybor. Gatorna är fyllda med musik, trummor och dans när alla lämnar sina hem för att säga farväl till sommaren.

Semesterhus i Miami Platja med pool

Välkommen att hyra hus eller lägenhet i Miami Platja

Det blir inte svårt att få en fantastisk semester i Miami Platja när du bor i en av NOVASOLs semesterbostäder i området. Inte bara får du den idealiska utgångspunkten för att lära känna denna destination bättre, du får också frihet och integritet för dig och din familj. 

NOVASOL har arbetat med semesterbostadsuthyrning sedan 1968, så vi kan kalla oss experter på uthyrning av semesterhus. Vårt urval av semesterbostäder är stort och mångsidigt, så oavsett vilka krav du kan ha för ditt boende i Katalonien, har vi något som passar. Vill du ha ett lyxigt semesterhus med privat pool? Eller hellre en semesterlägenhet med havsutsikt? Behöver du ett boende med plats för många personer? Eller vill du inte åka utan din hund på semester? Då har du kommit till rätt ställe, för NOVASOL kan göra det mesta för att hitta ett semesterboende som passar just dig och ditt resesällskap. Vi ser fram emot att välkomna dig som vill hyra hus eller lägenhet i Miami Platja!