Semesterhus i Costa Dorada

Långa sandstränder, turkosblått vatten, lummig grönska och spännande historia. Det är vad som väntar om du tillbringar ledigheten i ett semesterhus i Costa Dorada. Novasol har semesterbostäder i Costa Dorada i alla prisklasser och storlekar.

I södra Katalonien ligger Costa Dorada, en av de mest populära semesterorterna för familjer. Den långa kusten på sammanlagt 216 kilometer är inramad av många små fiskebyar och samhällen. Ska du hyra hus i Costa Dorada får du gott om tid att utforska kustens sandstränder, svalka dig i det kristallklara vattnet och gå på upptäcktsfärd bland berg, vinodlingar och olivträd.

costa dorada

Populära semesterhus i Costa Dorada

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa Dorada

Loading...

Semesterhus med pool i Costa Dorada

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa Dorada

Loading...

Upplev den gyllene kusten

Med ett semesterhus i Costa Dorada får du många tillfällen att koppla bort vardagsstressen. Njut av det spanska vädret i en solstol vid havet, läs en god bok i trädens skugga och passa på att leka med barnen på stranden. Många av Novasols semesterbostäder i Costa Dorada har även pool eller stor trädgård där du kan slappna av tillsammans med de som du tycker om.

Med ett semesterhus på Spaniens fastland får du en omväxlande semester med både avkoppling, sightseeing och aktiviteter. Ska du hyra hus i Costa Dorada i närheten av Tarragona får du till exempel inte missa att titta på ruinerna efter den romerska amfiteatern, akvedukterna och besöka stadens arkeologiska museum. Utanför Tarragona finns även klostret Santa Maria de Poblet som är värt ett besök.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Costa Dorada. Med ett hus vid Costa Dorada kan du sätta dina egna vanor, slipper trängas med andra turister och kan välja om du vill laga mat hemma eller gå ut på restaurang. Det blir ett enkelt sätt att upptäcka Spanien.

Ett klick från att hyra hus i Costa Dorada

Är du intresserad av att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Costa Dorada, kan du hyra hus i Katalonien online eller över telefon. Novasol har förmedlat semesterboende i Spanien sedan många år och finns också över stora delar av Europa. Vill du hyra hus i Katalonien, kan det också vara bra att veta att ett trygghetspaket ingår utan extra kostnad. Varmt välkommen!