Semesterhus i Lloret de Mar

Njut av ledigheten i ett semesterhus i Lloret de Mar. Genom att hyra hus i Lloret de Mar får du många chanser att njuta av solen, stränderna och sevärdheterna. Semesterhusförmedlaren Novasol har många härliga semesterbostäder i Katalonien att erbjuda!

Lloret de Mar ligger i södra delen av Costa Brava, cirka sju mil från Barcelona. Staden är en populär semesterort med långa sandstränder, lummiga vikar, mysiga parker och spännande museer. Med en av Novasols semesterbostäder i Lloret de Mar får du gott om tid att utforska alla stadens attraktioner.

lloret de mar ecb509

Populära semesterhus i Lloret de Mar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lloret de Mar

Loading...

Semesterhus med pool i Lloret de Mar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lloret de Mar

Loading...

Upplev härliga dagar i Lloret de Mar

Det finns många fördelar med att tillbringa ledigheten i en av Novasols semesterbostäder i Lloret de Mar. En av fördelarna med ett semesterhus i Lloret de Mar är förstås närheten till de härliga stränderna. Huvudstranden är den drygt en kilometer långa stranden Lloret som är idealisk för barnfamiljer och de som reser i sällskap med rörelsehindrade. Andra mysiga stränder är den skyddade viken Santa Christina som ligger i närheten av kapellet med samma namn.

Ska du bo i ett semesterhus i Lloret de Mar får du mycket att se och göra. Promenera omkring i staden och titta på den moderna kyrkan Sant Roma med sina färgglada kupoler, njut av lugnet i den lummiga parken Santa Clotilde eller vandra längs de härliga kuststigarna. Genom att hyra hus i Lloret de Mar får du också ett bra tillfälle att besöka stadens museer som sjöfartsmuseet där du får lära dig mer om de fascinerande ”indianos”.

Med ett hus eller lägenhet i Lloret de Mar får du också en bra bas för utflykter i Katalonien. Ta en dagstur till Barcelona, Girona eller Figueres där du får uppleva storstadsliv, kultur och den katalanska matkulturen.

Ett klick från att hyra hus i Lloret de Mar

Är du intresserad av att bo i ett semesterhus i Lloret de Mar, kan du hyra en av Novasols semesterbostäder i Katalonien. Novasol har semesterhus i Spanien för uthyrning i alla prisklasser och storlekar. Bostäderna bokar du enklast online eller över telefon. Hyr du semesterhus i Costa Brava hos oss ingår även ett trygghetspaket i hyresbeloppet. Välkommen!