Semesterhus i Sant Pol de Mar

Hyr semesterhus i Sant Pol de Mar! Genom att hyra hus i Sant Pol de Mar får du alla ingredienser till en härlig semester fylld av sol, bad, stadsliv och naturupplevelser. Novasol kan erbjuda semesterbostäder i Sant Pol de Mar i alla storlekar och prisklasser.

Sant Pol de Mar är ett vackert semesterparadis söder om Calella. Här står du och tittar ut över Medelhavet med bergen i ryggen och njuter av det soliga vädret. Hyr du semesterhus i Katalonien vid Sant Pol de Mar finns massor av möjligheter för hela familjen att koppla av. Vill du uppleva storstadsliv är det inte långt till Barcelona.

ebn375

Populära semesterhus i Sant Pol de Mar

Loading...

Semesterhus med pool i Sant Pol de Mar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sant Pol de Mar

Loading...

Upplev Katalonien från ett semesterhus i Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar är ett av de ställen på den spanska östkusten som har lyckats bevara sin charm. Staden är inte så stor, men mycket trevlig. Ska du hyra hus i Sant Pol de Mar kan du ströva omkring bland de vita husen, titta på den gotiska kyrkan Sant Jaume eller njuta av nyfångad fisk på en restaurang. Bor du i en av Novasols semesterbostäder i Sant Pol de Mar får du också chans att njuta på stadens härliga strand och svalka dig i det turkosblå vattnet.

Att hyra hus i Sant Pol de Mar är en bra bas om du vill se mer av Katalonien. Från ditt semesterhus i Katalonien kan du enkelt ta dig till Barcelona för att besöka Sagrada Familia, se Gaudís hus och ströva längs La Rambla. Från Sant Pol de Mar kan du även ta en dagsutflykt till Girona där du kan beundra katedralen eller åka till Figueres där du kan besöka det världsberömda Salvador Dalí-museet.

Ska du hyra hus i Spanien får du många tillfällen att vara ute i naturen. I Katalonien finns möjligheter att surfa, dyka, spela golf eller vandra och cykla i bergskedjan Pyrenéerna.

Ett smidigt sätt att boka boende i Sant Pol de Mar

Är du intresserad av ett semesterhus i Sant Pol de Mar kan du hyra hus på spanska fastlandet online eller via Novasols kundtjänst. Välkommen till oss när du ska hyra hus i San Pol de Mar!