Semesterhus på Ibiza

Ibiza - rajskie wakacje

Semesterhus på Ibiza

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus på Ibiza! Genom att hyra hus på Ibiza får du uppleva den mytomspunna ön med förtrollande natur, fantastiska stränder och pulserande nattliv.

Ibiza bildades under ett vulkanutbrott för 150 000 år sedan. Ön är en del av den spanska ögruppen Balearerna och ligger bredvid ön Formentera. Många unga hyr semesterbostäder på Ibiza för att festa, men det finns många andra anledningar att hyra hus på Ibiza. Ibiza stoltserar med 18 kilometer sandstränder, omväxlande natur samt ett rikt kulturutbud.

Upptäck den magiska ön från ett semesterhus på Ibiza

Ibiza är mer än en partyö, hyr du semesterhus på Ibiza finns många spännande aktiviteter att ta sig för. Upptäck en fantastisk undervattensvärld, segla, cykla genom det kuperade landskapet, vandra, fiska, rid eller spela golf. Ska du hyra hus på Ibiza får du inte missa den förtrollande grottan Can Marca med sina vackra vattenfall eller att se Atlantis.

Genom att hyra hus på Ibiza märker du att det finns många härliga stränder att välja mellan på ön. Här finns stränder som är idealiska för barnfamiljer som till exempel Benirras vid öns nordvästra kust, surfparadiset Cala Nova och den undangömda stranden Cala Xuclar som är perfekt om du vill slippa trängas med andra turister.

Att hyra hus på Balearerna är också en bra idé om du vill uppleva Ibizas stadsliv under semestern. Här på Ibiza finns mycket att se. Besök den vackra katedralen, den spännande stadsdelen Dalt Vila på huvudorten Eivissa som är en fästning integrerad i staden, ett av stadens många gallerier eller Ibizas arkeologiska museum. Hyr ni semesterhus i Spanien på Ibiza, får ni också uppleva ett fantastiskt nattliv med stora nattklubbar som gästas av internationella DJs.

Ett enkelt sätt att hyra semesterhus på Ibiza

Vare sig om du vill dansa natten lång, njuta av stränder eller fantastisk natur, kan du hitta det på Ibiza. Det bästa sättet att upptäcka ön är att hyra en av Novasols semesterbostäder på Ibiza. Novasol har förmedlat semesterhus i Spanien sedan många år tillbaka och erbjuder kvalitetssäkrade bostäder i alla prisklasser. Vill du hyra hus i Spanien kan du boka online eller ringa vår kundtjänst!