Semesterbostäder i Malgrat de Mar

Genom att hyra en semesterbostad i Malgrat de Mar kan du njuta av en semester på Costa Brava i Katalonien tillsammans med din familj. Denna plats är en av de bättre att bo på för en semester vid havet på Spaniens norra östkust. Välkommen att boka ditt semesterbostad hos oss, eller läs mer om vad som gör Malgrat de Mar till ett attraktivt resmål.

Utsikt över hus i Malgrat de Mar, Spanien

Populära semesterhus i Malgrat de Mar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Malgrat de Mar

Loading...

Semesterhus med pool i Malgrat de Mar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Malgrat de Mar

Loading...

Njut av områdets stränder

På grund av sitt läge kännetecknas Malgrat de Mar av ett mycket behagligt klimat under större delen av året. Väljer du att hyra hus eller lägenhet i Malgrat de Mar med oss på NOVASOL, rekommenderar vi att du njuter av soliga dagar på stranden med din familj.

Läget vid havet gör att det här är lätt att njuta av strandlivet. Det finns mer än 4,5 km stränder där man kan sola, leka i sanden och bada.

  • Playa del Astillero är en strand som tilldelats blå flagg och det finns fina picknickområden här.

  • Playa de Malgrat Centro, från stadens centrum och mot havet hittar du denna vackra strand, majoriteten av besökarna består av lokalbefolkningen. Det är en lugn och familjär atmosfär.

  • Playa de la Conca är den längsta stranden i Malgrat de Mar och passar de som älskar naturen. Vill du ha en lugn dag på stranden ska du bege dig hit.

Om det här är den plats i Spanien som du letar efter, kom ihåg att vi har semesterbostäder i Katalonien för många personer. Perfekt om du vill tillbringa en semester tillsammans med vänner.

En strand i Malgrat de Mar på Costa Brava

Upptäck Malgrat de Mar

Parken Francesc Macià är inhägnad vilket är en fördel för såväl barnens säkerhet som deras föräldrar eller följeslagares ro. Det är indelat i fyra zoner för olika aktiviteter som bland annat skateboardpark, lekplats och härliga grönområden, som är en vacker plats för de små. Området har utvecklats så att alla ska kunna njuta av det. Det finns även en amfiteater i parken samt fina picknickområden.

Besök det historiska centrumet nära din semesterbostad i Malgrat de Mar. Då det inte är stora nivåskillnader i staden är det mycket trevligt att strosa runt på gatorna här. Det finns bara ett upphöjt område, och det är Cerro de Castell. En vacker park som ligger i Gamla stan och förbinds med centrum genom en lutande hiss.

Vi rekommenderar att ta en tur genom staden. På så sätt kan du se många byggnader med olika arkitektur och göra en resa genom tiden. Medan du går där kommer du vid varje hörn kunna föreställa dig hur det varit här tidigare och hur invånarna i Malgrat de Mar upplevde staden.

Pealla - typisk rätt på Costa Brava

Ruta Turó de Serra och Mines de Can Palomeres

Att vandra rutten "Ruta Turó de Serra och Mines de Can Palomeres" är en upplevelse som riktar sig till mer avancerade. Det är medelhög svårighetsgrad på grund av nivåskillnader och trånga utrymmen. Längs vägen ser du ingångarna till gruvorna i norra delen av Malgrat. Men kom ihåg att du inte får gå in på grund av fara. Väl framme får du ta del av den vackra utsikten på Cerro de Serra.

Historien om dessa gruvor sträcker sig tillbaka till 1911-1914. Ett franskt företag hade byggt en linbana för att transportera materialet från berget till båtarna.

Gastronomi i Malgrat de Mar: ett nöje för sinnena

Med en semesterbostad i Malgrat de Mar är läget perfekt eftersom det ligger mellan havet och Pla de Graus jordbruksmarker. Tack vare detta finns det ett stort utbud av färska produkter av hög kvalitet. 

Här kan du njuta av allt från det traditionella medelhavsköket till de mest innovativa rätterna. Smaka på det som havet och fruktträdgårdarna har att erbjuda och testa bönorna som är här ifrån.

Boka boende på Costa Brava hos NOVASOL

Med så många vackra platser att välja mellan, är det inte lätt att välja vart man ska hyra hus på Costa Brava men Malgrat de Mar är ett mycket omtyckt alternativ. 

I vårt utbud av semesterbostäder längs den spanska kusten finner du såväl semesterhus som semesterlägenheter. Då alla boenden är unika var du variation av såväl storlek som pris och inredning. Detta gör det enkelt att hitta ett boende som passar just dina önskemål. Kanske är önskemålet en pool? Att hyra hus med pool i Spanien är ett härligt sätt att spendera semestern. 

Upplev Costa Brava under din nästa semester i Spanien. Kanske blir det nästa gång ett boende i Malgrat de Mar?