Hyra hus i Sitges

Välkommen att hyra hus i Sitges med omnejd för en härlig semester! Den katalanska staden bjuder på livligt nattliv, stränder och kulturella sevärdheter och aktiviteter. Sitges är ett populärt resmål sedan 1960-talet och vida känd för sina lokala konstnärer och liberalt. Dessutom kan du enkelt göra en dagsutflykt till Barcelona från ditt boende nära Sitges som ligger endast 35 km bort. 

Vi på NOVASOL har ett härligt utbud av semesterhus i Sitges med omnejd. Vi har allt från de lite mer enklare boendena till lyxiga hus och semesterlägenheter i olika prisklasser. Med andra ord har vi något för alla! 

Passa på säkra din nästa semester genom att hyra hus nära Sitges redan idag!

Närhet till Barcelona från Sitges

Sitges – mer än bara fest

När du har valt att hyra hus i närheten av Sitges har rätt förutsättningar för en lyckad semester! Kanske har du hört talas om Sitges och tänker då främst på stadens alla nattklubbar? Det ligger sanning i det och det finns gott om strandbarer och nattklubbar att välja bland. Men faktum är att staden har mer att erbjuda än fest!

Sitges är en gammal stad och under din vistelse finns det kulturhistoriska sevärdheter som du inte får missa! Bland annat den historiska kyrkan Sant Bartomeu I Santa Tecla. Sedan finns tre museum värda att besöka – Museu de Maricel, Museu del Cau Ferrat och Palau de Maricel. Efter besök på dessa museum har du förhoppningsvis lärt dig något om Sitges historia och konst! 

Under din semester i området bör du självklart äta god lokal mat. Besök en av Sitges många restauranger och njut av tapas och cava och koppla av!  Passa på att beställ den katalanska specialiteten Xató.

Utsikt mot natur från boende i Sitges

Sol, bad och 17 stränder

Från ditt boende nära Sitges vid havet är strandalternativen många. Orten har nämligen hela 17  eller 11 stycken! Det beror lite hur man räknar. Stränderna är dessutom kända för att vara rena och vara av stor variation. Till exempel kan du välja bland allt från familjestränder till nudiststränder.

Nedan tipsar vi om stränder värda att uppleva: 

  • Alberto Beach - ligger vid Platja de l'Estanyol och längs med stranden finns det en hel del nattklubbar att välja bland. 

  • Platja Sant Sebastiá - en populär strand på grund av sin lugna atmosfär. Gå längs med strandpromenad och njut av en lunch på någon alla restauranger. 

  • Platja de les Anquines - en härlig och barnvänlig strand i Sitges som passar perfekt för familjen! 

  • Platja de la Fragata – omtyckt bland både ungdomar och familjer. Det beror på det stora utbudet av aktiviteter. Här kan du till hyra trampbåtar och spela volleyboll.

Hus med pool i Sitges att hyra

Boka ditt boende i Sitges online!

Om du längtar efter en solsäker semester kan du välja att hyra hus i Katalonien nära Sitges. Vi på NOVASOL har många års erfarenhet av uthyrning av semesterbostäder. Vi värnar om din semester och vår modell bygger på kvalité, säkerhet och trygghet. Allt för att din semester ska bli så lyckad som möjligt! 

När du har bestämt dig för ditt semesterhus i Sitges med omnejd kan du enkelt boka på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till! 

Välkommen att boka boende i Sitges idag!