Semesterhus i Costa Brava

Sköna stränder, spännande utflyktsmål och kulinariska upplevelser. Hyr semesterhus i Costa Brava och följ spåren efter konstnärer som Picasso, Miró och Dalí. Novasol är en av Sveriges största stugförmedlare med ett unikt utbud semesterbostäder i Costa Brava.

Costa Brava betyder den vilda kusten och är ett populärt resmål i regionen Katalonien. Den vilda kusten sträcker sig från kustremsan norr om Barcelona till Pyrenéerna som gränsar till grannlandet Frankrike. Det finns ett flertal omtyckta badorter längs kusten och Novasols semesterbostäder i Costa Brava finns bland annat i Tossa De Mar och Lloret de Mar.

Ferien Costa Brava

Populära semesterhus i Costa Brava

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa Brava

Loading...

Semesterhus med pool i Costa Brava

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa Brava

Loading...

Upplev den dramatiska kusten som fascinerat Picasso, Miró och Dalí

Costa Brava kan stoltsera med över 200 kilometer kust. Ska du hyra hus i Costa Brava får du gott om tid att utforska kusten som består av klippiga berg, sandstränder och undanskymda vikar som endast kan nås via båt. Populära stränder hittar du till exempel vid Blanes.

Kusten längs Katalonien bjuder på många spännande utflyktsmål och ska du hyra hus i Costa Brava kan du vandra eller cykla i bergskedjan Pyrenéerna, åka till den mysiga fiskebyn Cadaqués och besöka den mäktiga katedralen i Girona. Är du konstintresserad kan du passa på att besöka Dalí-museet i Figueres under vistelsen i ett semesterhus i Katalonien.

Alla Novasols semesterhus i Costa Brava ägs av privatpersoner och det ger dig en fantastisk möjlighet att uppleva Spanien på katalanernas vis. Genom att hyra hus i Costa Brava får du uppleva den katalanska kulturen och njuta av det lokala köket. Hyr du semesterhus i Katalonien måste du passa på att smaka regionens tapas, välsmakande fiskrätter och den berömda efterrätten Crema Catalana.

Boka en mer personlig semester

Här på hemsidan ser du vårt utbud av semesterhus i Costa Brava. Genom att skriva in dina sökkriterier kan du hitta ett semesterhus i Costa Brava som har pool, havsutsikt eller välkomnar husdjur. Vill du hyra hus i Spanien för semestern kan du boka online eller kontakta vår kundtjänst. Vår kunniga kundtjänst kan även svara på frågor kring att hyra hus i Costa Brava. Välkommen till oss när du vill hyra hus på fastlandet i Spanien!