Semesterhus i El Paso

El Paso är den största kommunen på La Palma och har ca 7 500 invånare. Staden El Paso är den största på ön och har mycket att erbjuda för dig som bor i ett semesterhus på La Palma. I denna anrika stad hittar du gamla, vackra byggnader och många attraktioner. Genom att hyra hus i El Paso får du de magnifika bergen runt knuten och har möjligheten att upptäcka stadens och öns charm i din egen takt.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Att se och göra

El Paso ligger på hela 650 meters höjd och har därför en något lägre temperatur än längs kusten och ett behagligt och stabilt klimat. Stadens höga läge gör att du som bor i ett semesterhus i El Paso har fantastiskta vacker utsikt runtom och kan vandra och beundra det ytterst vackra bergslandskapet. Staden har alla bekvämligheter och fina restauranger och barer med traditionella rätter och drycker och olika närproducerade specialiteter.

När du bestämt dig för att hyra hus i El Paso vill vi tipsa om att passa på och besöka till exempel silkesmuseet och hantverkarnas verkstäder, och lära dig mer om hur man under århundraden tillverkade varor och livnärde sig i staden och på ön.

Det mycket natursköna området kan besökas året om och du som bokar ett semesterhus i El Paso i januari/februari får chansen att beundra den vackra blomstringstiden av mandelträden (Almendros). I de östra delarna av La Palma växer många växter och lantbruket frodas på de bördiga markerna. Många grödor trivs här och många vilda blommor bjuder till färgsprakande skådespel.

Passa på att hyra hus i El Paso, ett underbart ställe för rekreation, avslappning och rätt och slätt för att bara njuta av utsikten. Njut av de vackra stigarna och besök någon av vulkankratrarna eller klättra på varierande klätterleder.

Hyr semesterbostad på Palma direkt hos oss

Här hos Novasol kan du tryggt och bekvämt boka semesterhus i El Paso, vår stora utbud av semesterhus på La Palma och även över hela Europa och våra noggranna kvalitetskontroller garanterar dig en trevlig semestervistelse. På vår hemsida kan du enkelt söka bland våra semesterbostäder i El Paso och runt omkring på kanarieöarna.

Välkommen till Novasol för att hyra hus i Spanien!