Semesterhus i Los Llanos de Aridane

Los Llanos de Aridane har ca 20 000 invånare och är därmed La Palmas mest befolkade kommun. Los Llanos de Aridanesom ligger på västra sida av La Palma, mellan banan- och avokadoplanteringar i hjärtat av Aridane-dalen. Att hyra hus i Los Llanos de Aridane är ett fantastiskt sätt att njuta av en semester för hela familjen, ingen behöver ha tråkigt här.

La-Palma

Populära semesterhus i Los Llanos de Aridane

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Los Llanos de Aridane

Loading...

Semesterhus med pool i Los Llanos de Aridane

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Los Llanos de Aridane

Loading...

Semester i skönt klimat

Det härliga klimatet gör att ett semesterhus i Los Llanos de Aridane passar både stora och små besökare och platsen är populär bland turister. Man har anpassat sig till turisternas önskemål men bevarar samtidigt tradition och kultur. Det finns många butiker där du kan hitta souvenirer och mycket annat från hantverk till matvaror, många restauranger i området serverar närodlade rätter av hög klass och är alltid värda ett besök.

Kusten vid Los Llanos de Aridane bjuder på små bukter och stränder och stranden ”Puerto Naos” är en av öns vackraste. Hos oss kan du välja att hyra hus i Los Llanos de Aridane som ligger alldeles vid stranden eller också en bit inåt landet, med fantastiska möjligheter till bergsvandring och makalösa vyer, helt beroende vad du föredrar. Med ett semesterhus i Los Llanos de Aridane har du ett fantastiskt läge att besöka alla La Palmas sevärdheter och stränder!

Boka din semesterbostad online

Här hos Novasol kan du hitta semesterbostäder i Los Llanos de Aridane av många olika slag och stilar, enkelt och bekvämt på nätet. Passa på att hyra hus i Los Llanos de Aridane för nästa år i god tid och säkra en fantastisk semester!

Förutom fina semesterhus i Los Llanos de Aridane kan du även hitta lägenheter och naturligtvis kan du hyra hus på La Palma och hela Europa direkt här på vår hemsida. Vi har lång erfarenhet av semesterhusförmedling och har en uppsjö av vackra boenden i vårt sortiment, sök bland våra semesterhus i Spanien, Mallorca och hela Europa och boka ditt drömboende enkelt och med vår unika trygghetsgaranti.