Semesterhus i Santa Cruz

Santa Cruz har ca 20 000 invånare och är La Palmas huvudstad. Ett semesterhus i Santa Cruz är en fantastisk utgångspunkt för äventyr is historiska omgivningar. Santa Cruz är en gammal stad med imponerande anor, du hittar en hamn med spår av en imponerande, historisk glanstid och många av stadens byggnader har adlig, borgerlig och kyrklig härkomst. Genom att hyra hus i Santa Cruz kommer du riktigt nära. Idag fungerar dessa byggnader som minnesmärken och staden är känd för sina imponerande träbalkonger. Med ett semesterhus i Santa Cruz har du även nära till flera intrycksfulla tillställningar som bland annat karnevalen och olika konserter med främst folkmusik.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Upptäck La Palma på riktigt

Genom att hyra hus i Santa Cruz kan du även beundra det historiska citadellet, som skyddat staden från diverse anfall från pirater och som bevarats väl och bjuder på många spännande glimtar från den forna storhetstiden. Samtidigt kommer du nära semesterdestinationen Los Cancajos med fina stränder av svart lavasand och aktiviteter för stora och små besökare.

Du kan hyra hus i Santa Cruz, Kanarieöarna och stora delar av Europa, vi har såväl moderna villor med alla bekvämligheter och enklare stugor och traditionella semesterbostäder i Santa Cruz. Hos oss på Novasol hittar du vid sidan om semesterhus i Santa Cruz även lägenheter av olika slag och standard.

Vi är säkra på att även du kan hitta ditt drömboende hos oss och få en härlig semester genom att hyra hus i Spanien.

Här finns storslagen natur, ypperliga motionsmöjligheter i skönt klimat och många spännande sevärdheter att upptäcka. Många passar på att åka på båtutflykter från Santa Cruz då hamnen ligger alldeles i närheten av stadskärnan och är enkel att nå.

Hyr en semesterbostad direkt hos NOVASOL

Här på vår hemsida har du hela vårt stora utbud av semesterhus på La Palma och de andra Kanarieöarna men även det spanska fastlandet och övriga Europa. Du kan bekvämt boka ditt drömboende direkt på nätet och får alla resepapper digitalt, snabbt och okomplicerat. Vi hjälper dig gärna om du skulle ha frågor, välkommen till Novasol när du vill hyra hus i Santa Cruz!