Semesterhus i Costa de Almería

Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Costa de Almería! Genom att hyra hus i Costa de Almería får du gott om tid att utforska de mysiga städerna, koppla av på stränderna och njuta av den goda maten. Novasol har ett härligt utbud av semesterhus i Andalusien i alla prisklasser och storlekar.

Costa de Almeria

Populära semesterhus i Costa de Almería

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa de Almería

Loading...

Semesterhus med pool i Costa de Almería

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa de Almería

Loading...

God mat och sköna bad

Den spanska regionen Andalusien är belägen i landets södra delar och sträcker sig från Almería till Huelva. Andalusien är Spaniens näst största region och är ett populärt resmål för alla som vill uppleva sol, bad, gastronomi och kultur. Förutom solsken, är Andalusien nära sammanflätat med Pablo Picasso och den temperamentsfulla dansen flamenco. Hyr du semesterbostäder på spanska fastlandet vid Costa de Almería får du även njuta av andalusiska specialiteter som friterad fisk, soppan gazpacho och efterrätten pestiños.

Upplev Andalusien från ett semesterhus i Costa de Almería

Att hyra hus i Costa de Almería är ett bra sätt att lära känna den spanska kusten. Bor du i en av Novasols semesterbostäder i Costa de Almería kan du packa picknick-korgen och bege dig till de närbelägna stränderna. Härliga stränder finns till exempel utanför byn Mojacar, vid den stora naturparken Cabo de Gata och vid Poniente. Njut av solen på den varma stranden, svalka dig i det turkosblå vattnet och läs en god bok vid Costa de Almería.

Med ett semesterhus i Costa de Almería får du gott om tid att utforska städerna och byarna längs kusten. Vandra längs de vindlande gatorna i Almería, besök den mäktiga borgen Alcazaba som uppfördes av araberna under 900-talet, beundra 1500-talskatedralen eller ägna några timmar åt stadens arkeologiska museum. Ska du hyra hus i Costa de Almería, får du heller inte missa de mysiga byarna Adra och Garrucha.

Välkommen att hyra hus i Costa de Almería

Drömmer du om att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Costa de Almería, kan du boka semesterhus i Andalusien online eller genom att ringa Novasols kundtjänst. Novasol har funnits sedan 1968 och kan erbjuda härliga semesterbostäder i Spanien i Andalusien. Bokar du en av våra semesterbostäder i Costa de Almería, ingår även en trygghetsförsäkring med ett avbeställningsskydd inkluderat.