Semesterhus i Marbella

Välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i härliga Marbella för semestern! Denna klassiska semesterort i Andalusien erbjuder allt från strand och bad, till shopping och sevärdheter.

Vi har gott om semesterbostäder omkring Marbella vilka alla kan bokas här på hemsidan. Här finner du allt från större hus med pool till mysiga semesterlägenheter. För din nästa semester, hoppas vi att du kommer hitta ett boende i Marbella i vårt utbud som passar just dig och dina önskemål.

Marbella från havet

Populära semesterhus i Marbella

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Marbella

Loading...

Semesterhus med pool i Marbella

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Marbella

Loading...

Nära havet i södra Spanien

Marbella ligger i södra Spanien och är en av alla destinationer du kan hyra hus i Andalusien hos oss på NOVASOL. Med bil tar du dig enkelt till Marbella längs med kustvägen från till exempel Malaga. I Malaga ligger också den större flygplatsen även om vissa ankommer till den mindre i Gibraltar. Från Malaga flygplats är det cirka 5 mil till Marbella. 

Marbella är en del av Costa del Sol och lockar årligen många svenskar. Allt från de som vill bli fastboende eller vill bo i Marbella under vintern, till de som vill spendera en sommarsemester här. Utanför centralorten finner du bland annat även Puerto Banus, Nueva Andalucia och San Pedro de Alcántara.

Mer än bara sol och stränder

I Nueva Andalucia är det stor chans att du stöter på någon som talar svenska då många som flyttar till Marbella väljer att bosätta sig här. I Nueva Andalucia med omnejd finner du också många av de golfbanor som finns i Marbella. Perfekt om du planerar att slå ut en gång eller två när du ska hyra hus här för din semester.

I Puerto Banus finner du den stora marinan där du kan shoppa i butikerna eller äta en god bit mat i någon av de många restaurangerna. Den stora hamnen är mycket populär men den stora attraktionen här är nattlivet. Därför besöks Puerto Banus årligen av flera miljoner människor, även en och annan kändis. 

Om du hellre föredrar det genuina så är ett besök till Marbellas gamla stan att rekommendera. Strosa runt i gränderna och ta en fika nära Los Naranjos Plaza. Vill du ha något mer mättande tar du dig till någon av stadens många restauranger som oftast är mycket bra. Varför inte ta dig ner till strandpromenaden och njuta av smakfulla tapas? Närmast ett måste när man väljer att hyra hus i Spanien för semestern.

Boka semesterbostad i Marbella hos NOVASOL

Idag kan vi erbjuda ett rikt utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder i Spanien för uthyrning. Bland annat i Marbella med omnejd. Med kvalitetssäkrad menar vi att samtliga semesterhus och lägenheter har besökts av en medarbetare innan de tagits in i vårt sortiment. När du bokar hos NOVASOL, innebär det alltså att du bokar direkt från leverantören. Detta samtidigt som alla semesterbostäder är privatägda, dvs. inte ägda av oss, vilket gör att du får ett genuint och personligt utbud att välja i. 

För att hyra hus eller semesterlägenhet hos oss, söker du och bokar direkt här på webben. Vår kundservice står samtidigt redo om du föredrar att ringa och tala med någon istället. Vi är med dig hela vägen när du bokar boende i Marbella. Innan bokning så finns vår svenska kundservice tillgänglig för dina eventuella frågor. Skulle du ha frågor när du är på plats, finns våra spanska kollegor tillgängliga att kontakta. Varmt välkommen till oss på NOVASOL och våra semesterbostäder i Marbella!