Boka boende i Sevilla

Sevilla är Spaniens fjärde största stad och även en av de mest eftertraktade. När ni valt att hyra hus eller lägenhet här bor ni mitt i den livliga atmosfären. Den färggranna staden bjuder på fina torg, butiker, flamencodans och en mängd läckra tapasbarer. Här kan du uppleva allt från pampiga byggnader till torg med vackra fontäner och mysiga smultronställen. 

Vill ni spendera en dag på stranden är det bara cirka en timmes körväg till närmsta strand. För att kunna ta ett friskt dopp när det passar er väljer ni bara ett av våra hus i Sevilla med pool. Möjligheterna är många!

Sevilla är ett fantastiskt resmål under alla årstider då staden håller en hög medeltemperatur även under vinterhalvåret. Hyr du boende med NOVASOL har du möjlighet att åka till den här fantastiska staden året runt.

Upptäck Sevilla i Spanien

Populära semesterhus i Sevilla

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sevilla

Loading...

Upplevelser i Sevilla

Genom att boka boende i Sevilla behöver du aldrig ha tråkigt under din semester. Det finns en mängd sevärdheter i Sevilla men även i den närmsta omgivningen. Vi tipsar här om några av de saker ni kan göra.

Att promenera runt på stadens gator och insupa stämningen är verkligen en upplevelse i sig. Överallt hittar du sköna platser, porlande fontäner, små restauranger och butiker. Mitt i staden ligger dessutom en av Sevillas största sevärdheter, nämligen Alcazár. Detta palats bjuder på otroligt vackra mosaikmålningar och trädgården får du verkligen möjlighet att hitta lugnet.

Oavsett om du gillar tjurfäktning eller inte är ett besök på den historiska tjurfäktningsarenan ett måste. Tjurfäktning är en viktig del av Andalusiens historia och vill du inte se en hel show så räcker det med en rundvandring i den imponerande anläggningen. 

När du bokar boende i Sevilla får du inte heller missa att ta del av flamencodansens konst. Överallt i Sevilla bjuds det på dans, och skulle du själv vilja prova på denna dans form finns möjlighet till gratiskurser.

Sevilla där vi har semesterbostäder för uthyrning

Utflyktsmål med din semesterbostad som utgångspunkt

För dig som är ute efter att uppleva naturen i Andalusien är det inte långt till Coto Donana National Park. Hit tar du dig från Torre del Oro, som är ett vakttorn mitt i Sevilla, med båt på den långa floden. Där hittar du frodiga våtmarker och ett rikt djur-och fågelliv. Förutom att här är väldigt vackert och mycket att titta på är båtturen i sig en upplevelse.

Från ditt boende i Sevilla finns också flera fantastiska stränder inom en timmes körväg. Deras gyllene sandstränder är perfekta för en avkopplande dag i solen. Du har också möjlighet att ta en dagstur till Sierra de Aracena där du hittar en unik natur med flera kanaler kantade av vackra blommor och trädklädda sluttningar. Här kan man både vandra, rida och cykla, ensam eller med guide.

Uteplats till boende i Sevilla

Boka ditt boende enkelt på vår hemsida

Vi på NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan slutet på 60-talet. Detta gör att vi har lång erfarenhet när det kommer till uthyrning av lägenheter och semesterhus i Spanien och vi hjälper dig gärna att förverkliga din nästa drömsemester. 

Idag har vi ett brett utbud av både hus och lägenheter för dig som söker boende i Andalusien och Sevilla. Det är först till kvarn som gäller så tänk på att boka redan idag!

Du bokar din semesterbostad enkelt via vår hemsida och får en bekräftelse direkt på att det är bokat. Varmt välkommen till våra semesterbostäder i Sevilla!