Hyra hus i Frigiliana

Välkommen att boka boende i Frigiliana för en härlig semester. Den lilla bergsbyn kallas ofta för Andalusiens vackraste by tack vare sitt fantastiska läge, vitkalkade hus och smala kullerstensgator. Förutom sin skönhet har du även nära till de populära städerna Nerja och Malaga

NOVASOL erbjuder många semesterboenden i Frigiliana med omnejd och vår utbud är varierat. Önskar du närhet till svalkande bad kan du till exempel hyra hus i Frigiliana med pool genom NOVASOL. Kanske har du husdjur som du gärna vill ta med? Vi har semesterhus som tillåter husdjur och du kan till exempel boka boenden i Frigilana med hund. Dock är det först till kvarn som gäller, så passa på att boka din nästa semester med hela familjen!

semesterhus i Frigiliana med pool

Populära semesterhus i Frigiliana

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Frigiliana

Loading...

Semesterhus med pool i Frigiliana

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Frigiliana

Loading...

Vitkaklade hus, små torg och smala kullerstensgränder

När du har valt att hyra hus i Frigiliana har du alla förutsättningar för en solsäker semester. Den lilla bergsbyn ligger högt beläget på bergskedjan Sierra Almijara och bjuder på en fantastiskt utsikt över Nerja och Medelhavet. När du promenerar i Frigiliana möts du av vitkalkade husen, smala kullerstensgatorna och mysiga torg som är typiska för byn. 

I matväg finns det mycket att välja bland. Här kan du hitta små barer och restauranger som passar perfekt för ett avbrott i skuggan. Utöver restauranger och barer finns det många småbutiker med ett varierat utbud av lokala hantverk och varor.

Vy över slottet Alhambra

Tips på sevärdheter och utflyktsmål i Andalusien

Genom att boka boende i Frigiliana har du närhet till vandringsleder i området. Bland annat kan du vandra i naturreservatet Sierra de Tejeda, Alhama y Almijara. Landskapet präglas av höga bergstoppar, vackra raviner och kalkstensklippor som tillsammans bildar storslagna vyer. Ett tips är att gå längs med floden där naturen är grön och frodig. I området har du också möjlighet att hyra mountinbike eller boka en guidad ridtur.  

Från ditt semesterhus i Frigiliana har du ett bra utgångsläge för att besöka några av de mest kändaste platserna i Andalusien. Inte långt bort har du städerna Nerja, Marbella och Malaga och dess fina sandstränder och kristallklara vatten. Längs med strandkanterna finns det gott om vattensportsaktiviteter för den som söker spänning under sin semester. Dessutom finns det många bra golfbanor i Andalusien att välja bland! 

Om du tycker historia är spännande är ett hett tips är att ta sig till det moriska slottet Alhambra och känna historiens vingslag. Slottet ligger i staden Granada och är beläget på en höjd. Njut av pampig arkitekturs och välplanerade trädgårdar. 

Detta är bara en bråkdel av saker du kan hitta på i Andalusien. Varför inte passa på att boka ett av våra semesterhus i Andalusien för en härlig semester!

Boka ditt boende i Frigiliana redan idag!

NOVASOL grundades i slutet på 1960-talet och idag vilar vår verksamhet på trygghet och kvalité. När du planerar att hyra hus i Andalusien eller Frigiliana kan du använda vår filtreringsfunktion efter önskemål. Du kan bland annat välja antal personer, avstånd till badmöjlighet eller hus med pool. På sätt kan du hitta just ditt drömboende! Du kan antingen välja mellan att boka direkt på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst. 

Varmt välkommen att hyra hus i Frigiliana!