Hyra hus i Constantina

Välkommen att hyra hus i Constantina – vackert beläget i inlandet i Andalusien. Detta är en plats i Spanien med häpnadsväckande natur. Området består till mestadels av vackra landsbygdslandskap och att vandra här är verkligen njutbart. Om du har barn, är även detta ett utmärkt resmål för utomhusaktiviteter. 

NOVASOL erbjuder semesterhus och lägenheter för uthyrning i Constantina. Flera av våra boenden i området har en egen pool att njuta av. Storlek, inredning och pris varierar vilket gör att du förhoppningsvis kommer finnna ett boende som passar just dina önskemål.

Du bokar tryggt i vetskap om att vår egen personal har besökt samtliga semesterbostäder i utbudet. Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta oss via vår kundtjänst. Välkommen att boka din nästa semesterbostad i Andalusien hos oss på NOVASOL.

Semesterhus i Constantina med pool

Populära semesterhus i Constantina

Loading...

Semesterhus med pool i Constantina

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Constantina

Loading...

Upptäck Constantinas natur

Huéznars vattenfall är en plats dit du kan ta dig för att vandra och det finns platser här där det är tillåtet att bada. Vattenfallen utsågs 2001 till ett naturminne. Det är ett av de bäst bevarade i naturparken Sierra Norte i Sevilla. I parken hittar du ett fantastiskt landskap med rikedom från naturen.

Isla Marinas rekreationsområde är en annan vacker plats att besöka. Här kan man lyssna till fågelsång och brusande vatten. Det passar bra att ta med de minsta familjemedlemmarna hit. Det finns parkering, campingbord, toaletter, grillar, cykelparkering och en kioskbar.

Huéznars vattenfall i Sierra Norte, Andalusien

Upplevelser i området

Fuentereinas vingårdar grundades 1930 och kan besökas när som helst på året. Det var här det först packades röda viner från Andalusien och området är stort, hela åtta hektar. Detta besök kan vara intressant att få se, och lära sig lite mer om var vinet kommer ifrån.

Även ögat ska ha sin njutning under semestern. Att besöka utsiktsplatsen ”Cerro negrillo” är ett nästan ett måste om du älskar panoramautsikt!

Du kan också passa på att bara njuta av det härliga vädret i Constantina. Vi har flera hus med egen pool, välj det du föredrar mest. Att hyra hus i Andalusien med pool är ett utmärkt sätt att säkra glada dagar under semestern för såväl liten som stor.

Om du vill ta med ditt husdjur på semestern så finns det några semesterbostäder som tillåter hund. Ange dina önskemål bland de olika filter som finns här på vår hemsida för att hitta ett boende som passar perfekt för just dig.

Pool till hus att hyra i Constantina, Spanien

Att äta i Constantina

Om du väljer att hyra hus i Constantina så finns det gott om god mat i området, som till exempel kött och korv. Tillaga det du önskar i ditt egna kök i semesterhuset. Du har även möjlighet att testa olika restauranger i närområdet för att äta bland annat grillad mat och skaldjur. Fördelen med att hyra hus eller hyra lägenhet under semestern är att du fritt kan välja själv om du vill äta ute eller hemma.

Boka din nästa semester i spanska Constantina på bara några minuter. Här hittar du flera alternativ av semesterhus och lägenheter i Spanien. Kom även ihåg att du på hemsidan kan hitta semesterbostäder i övriga Europa också. 

Varmt välkommen till NOVASOL och våra semesterhus i Constantina!