Hyra hus i El Gastor

Med en semesterbostad i El Gastor kan du uppleva den charm som de små byarna i Andalusiens inland erbjuder. Här, i mitten av provinsen Cádiz, finns många aktiviteter för din semester. 

Välkommen att boka din favorit i vårt utbud av semesterbostäder i El Gastor. Här finner du bland annat flera semesterhus med egen pool att njuta av. Om du vill dela upplevelserna med dina vänner, välkommen att se de semesterhus som vi erbjuder för t.ex. 10 personer eller fler.

Utsikt över vita hus i El Gastor

Populära semesterhus i El Gastor

Loading...

Djurvänliga semesterhus i El Gastor

Loading...

Semesterhus med pool i El Gastor

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i El Gastor

Loading...

Kom nära El Gastor

Se hur solen reflekteras i de låga vita husen. Längs de smala stenlagda gatorna finns det många unika hörn som behöver upplevas på plats.

Karisman och personligheten hos lokalbefolkningen gör din vistelse mycket angenäm. Det är lätt att ”känna sig hemma” med ett semesterhus i El Gastor.

Du kan bevittna all dess charm genom att gå en guidad tur som de erbjuder i byn. Några, som den berömda ”Balcón de los Pueblos Blancos”, tar dig med för att besöka de absolut bästa utsiktsplatserna.

Inte långt här ifrån ligger dessutom Malaga med gott om upplevelser. Om du är intresserad av att hyra ett semesterboende där och istället ta utflykter till El Gastor, är du välkommen att se våra semesterbostäder i Malaga.

Zahara-El Gastor i Andalusiens inland

Zahara-El Gastor

Upptäck reservoaren Zahara-El Gastor. Bara genom att komma nära, kommer du att bli fascinerad av både vattnet och vegetationen i omgivningen av detta vattenmagasin. 

Här finns det många utomhusaktiviterer. Paddla kajak, hyr en trampbåt, eller vandra längs någon av de natursköna lederna. Det finns en restaurang och gott om möjligheter att uppleva äventyr tillsammans med familjen. 

Ett annat besöksmål är Dolmen del Gigante som ger dig en möjlighet att nästan resa tillbaka i tiden och se det som finns kvar från kopparåldern. Från toppen får du den bästa utsikten över landskapet.

Hus med pool att hyra i El Gastor, Spanien

Vandra i naturen

Med en semesterbostad i El Gastor är du omgiven av natur och liv. Ett bra sätt att bryta sina vardagliga rutiner och komma i kontakt med naturen är att gå på en vandringstur. 

Det finns framförallt två turer att rekommendera om du vill lära känna miljön som omger El Gastor, men det finns många fler. Dessutom kan du se den varierande floran och faunan som finns att ta del av här.

  • Ruta de las Columnas” – Denna tur går mot Tajo Algarín. Den går genom ett naturreservat med berg av kalksten. Rekommendationen är att gå till fots då det kan bli besvärligt att få med cykeln på denna rutt. Det finns skyltar längs vägen och den panoramautsikt som är från toppen är verkligen imponerande!

  • Ruta de la Teija” - Om du föredrar att uppleva naturen på cykel så är denna leden utformad för att passa cykelturisterna. Svårighetsgraden är ”enkel”.

Utgå från El Gastor och utforska reservatet och andra intressanta platser som du är nyfiken på. Du har upp till 14 kilometer att upptäcka med din familj medan du motionerar i den fantastiska naturen.

Matupplevelser under semestern

Det är klart att man blir hungrig efter allt äventyrande. Tack vare en privat semesterbostad så njuter du maten att inte ha några tider att passa. Du gör allt i din egen takt så att du kan få ut det mesta och bästa av din vistelse. 

Laga dina favoriträtter eller besök byns barer och restauranger. Du kommer att säkert att uppskatta det lokala köket. De hemlagade korvarna, den kända ”guisote” och desserterna. Prova hemlagad gazpacho under de varmaste dagarna, eller varför inte mandelkyckling? Gärna tillsammans med ett vin från trakten vilka har en mycket karakteristisk smak.

Boka boende i El Gastor i Andalusien

Här på vår hemsida kan du boka ditt semesterboende i Andalusien direkt online. I El Gastor, precis som i övriga Spanien, har samtliga semesterbostäder besökts av oss innan de tagits in i sortimentet. 

Är du ute efter något annat än just El Gastor men vill gärna bo i närheten? En bit härifrån har vi bra alternativ av semesterbostäder i Ronda för hela familjen.

Om du hellre vill, kan ni åka till Malaga på Costa del Sol. Sola och bada på de bästa stränderna vid medelhavet. Du kan också utforska andra beundransvärda platser i Andalusien.

Känner du att dock att du hittat det du önskar? Välkommen att upptäcka Andalusiens inland genom att hyra hus i El Gastor hos oss på NOVASOL.