Semesterhus i Ronda

Att hyra semesterhus i Ronda blir ett minne för livet! Hänförs av utsikten, upplev spansk kultur och njut av ledigheten i en av Spaniens äldsta städer. Novasol har ett brett utbud semesterhus i Andalusien och även i närheten av Ronda.

Ronda är staden som förtrollat banditer, tjurfäktare, musiker och författare. Staden är belägen 739 meter över havet, omgärdad av branta stup. Den häpnadsväckande bron, Ponta Nueva, löper över den djupa klyftan och sammanbinder Rondas gamla stadsdel med den nya. Ska du hyra hus i Ronda väntar många spännande sevärdheter som förhistoriska grottor, traditionell tjurfäktning och vackra kyrkor.

Ferienwohnung Ronda - Andalusien

Populära semesterhus i Ronda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ronda

Loading...

Semesterhus med pool i Ronda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ronda

Loading...

Upplev Ronda genom att hyra semesterbostad i Costa del Sol

Med en av Novasols semesterbostäder i Ronda får du en fantastisk chans att lära känna den spanska kulturen. Ströva omkring bland de trånga gränderna i Rondas gamla del, lyssna på traditionell flamencogitarr och njut av utsökta tapas. Hyr du semesterhus i Ronda får du heller inte missa den anrika tjurfäktningsarenan Plaza de Toros.

Genom att hyra hus i Ronda tar du ett kliv rätt in i den spanska historien. Här kan du beundra den fantastiska bron Ponta Pueva som löper över el Tajo-klyftan, besöka domkyrkan Santa Maria la Mayor, de arabiska baden från 1200-talet och gå på museum för att lära dig mer om Andalusiens banditer, stadens historia, konst, vinodling, tjurfäktning, jakt eller arkitektur.

Med ett semesterhus i Ronda får du också en bra bas för utflykter i Andalusien. Passa på att besöka den förhistoriska grottan Pileta med sina fascinerande grottmålningar eller ta en tur till hamnstaden Málaga.

Ett smidigt sätt att hyra semesterhus i Andalusien

Längtar du efter att känna historiens vingslag i Ronda, kan du hyra semesterbostad i Spanien via Novasol. Vi har ett härligt utbud privatägda semesterbostäder i Ronda att erbjuda. Här på hemsidan kan du se alla våra semesterhus i Ronda och även göra en bokning. Vill du veta mer om vad det innebär att hyra hus i Ronda kan du kontakta vår svenska kundtjänst. Vi svarar gärna på frågor och hjälper dig att hyra hus i Ronda. Varmt välkommen till oss på Novasol!