Semesterhus i Costa Tropical

Tillbringa sommaren i ett semesterhus i Costa Tropical! Genom att hyra hus i Costa Tropical får du njuta av allt som södra Spanien har att erbjuda som sol, bad, natur och kultur. Vill du bredda din sökning så kan du även klicka dig vidare här på hemsidan så hittar du många härliga semesterhus i Spanien.

Costa Tropical ligger i södra Spanien och är belägen mellan Malaga och Almeria i regionen Andalusien. Kustremsans största stad är Granada som är mest känd för sin mäktiga borg Alhambra, sina vackra trädgårdar och den storslagna katedralen. Hyr du semesterhus i Costa Tropical får du gott om tid att upptäcka den vilda kusten med små fiskebyar, historiska lämningar, härliga stränder och smakrika specialiteter.

Costa Tropical

Populära semesterhus i Costa Tropical

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa Tropical

Loading...

Semesterhus med pool i Costa Tropical

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa Tropical

Loading...

Solsken och upplevelser i Costa Tropical

Med en av Novasols semesterbostäder i Costa Tropical får du alla förutsättningar till en skön semester. Längs kusten finns fina stränder som till exempel Punta del Rio, klippiga vikar perfekta för snorkling och små fiskebyar där du kan uppleva det genuina Spanien. Maten i Costa Tropical är en spännande blandning av tropiska frukter, fisk och skaldjur.

Ett semesterhus i Costa Tropical är en bra bas om du vill utforska Andalusien. Genom att hyra hus i Andalusien kan du besöka vackra Grenada där du kan promenera omkring i de gamla arabiska kvarteren, hänföras av den moriska borgen och njuta av de grönskande trädgårdarna. Bor du i ett semesterhus i Costa Tropical, får du heller inte missa kuststaden Salobreñas härliga stränder och imponerande borg. Genom att hyra hus i Costa Tropical får du även chans till naturupplevelser. Här kan du surfa, dyka snorkla eller testa på andra vattensporter. Norr om Costa Tropical finns även bergskedjan Sierra Nevada som är perfekt för långa vandringar bland bergen.

Ett klick från att hyra hus i Costa Tropical

Blev du sugen på att tillbringa ledigheten i ett semesterhus på det spanska fastlandet, kan du enkelt boka semesterhus i Costa Tropical här på hemsidan eller över telefon. Novasol har härliga semesterbostäder i Costa Tropical i alla prisklasser och storlekar. Välkommen till oss när du vill hyra hus i Andalusien och vid Costa Tropical!