Semesterhus i Nerja

Upplev den frihet som ett semesterhus i Nerja kan ge! Genom att hyra hus i Nerja får du gott om tid att njuta av ledigheten, hänföras av utsikten från Europas balkong och gå på upptäcktsfärd i den berömda grottan.

Nerja är en av pärlorna längs den spanska kusten Costa del Sol och ligger fem mil öster om Malaga. Staden är mest känd för Balkong Europa, en utsiktsplats där du och familjen får en storslagen vy över klipporna, sandstränderna och Medelhavet. Nerja är också en populär ort för soltörstande skandinaver: bli inte förvånad om du hör svenska under vistelsen i ett semesterhus i Nerja.

Feriehus i Nerja, Andalucia

Populära semesterhus i Nerja

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nerja

Loading...

Semesterhus med pool i Nerja

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nerja

Loading...

Upplev spanska södern genom att hyra hus i Costa del Sol

Att tillbringa ledigheten i en av Novasols semesterbostäder i Nerja är en bra idé om du vill sola, bada, äta god mat och uppleva södra Spaniens natur. Tänk att vakna upp i din semesterlägenhet i Andalusien, äta en lyxig frukost på balkongen, ströva genom stadens trånga gränder och ta dig ned till någon av stränderna som till exempel playa Burriana och svalka dig i det turkosblå Medelhavet.

Genom att hyra hus i Nerja får du också en bra bas för utflykter. Med ett semesterhus i Nerja kan du utforska Cueva de Nerja, den storslagna grottan med sina fascinerande formationer av stalagmiter och grottmålningar. Ska du hyra hus i Nerja, kan du också passa på att besöka den pittoreska byn Frigiliana med sina trånga gränder, vitkalkade hus och fantastiska utsikt över bergen omkring.

Hyr en av Novasols semesterbostäder i Nerja i dag

Det finns många fördelar med att hyra hus i Costa del Sol. Med ett semesterhus i Nerja får du gott om plats till hela familjen, slipper trängas med andra turister vid frukostbuffén och kan prova på livet som spanjor under ledigheten.

Är du intresserad av att hyra hus i Nerja eller vill bo i en semesterlägenhet i Andalusien, kan du boka online här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst. Vi svarar gärna på frågor och hjälper dig att hitta det hus som passar dig och din familj allra bäst. Varmt välkommen till Nerja och Novasol!