Hyra hus i Benalmádena

Om du drömmer om en semester i en semesterbostad i Benalmádena på Costa del Sol, är du välkommen till oss på NOVASOL. Det breda utbudet gör att det allt som oftast finns något för varje smak. Oavsett om du vill ha egen pool, bo nära strand och hav, eller söker ett större boende för flera personer. Vi har ett brett utbud av semesterhus i Andalusien, så vi hoppas att du kommer finna exakt den semesterbostad som passar dig och dina behov.

Costa del Sol är en av favoritdestinationerna inom turismen och det är lätt att förstå. I denna kommun i Malaga kan du besöka konstutställningar, uppleva färgglada fjärilar och upplev maritima livet med till exempel dina barn. Benalmádena står redo att hälsa sina besökare välkommen till en semester i Spanien.

Benalmádena på Costa del Sol

Populära semesterhus i Benalmádena

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Benalmádena

Loading...

Semesterhus med pool i Benalmádena

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Benalmádena

Loading...

Attraktioner nära ditt semesterhus i Benalmádena

Det finns mycket att uppleva i Benalmádena, och med ett semesterhus eller en semesterlägenhet som bas har du och din familj en utmärkt utgångspunkt för att uppleva allt. Besök muséet för precolumbiansk konst, där du kan lära dig om ortens historia medan du omges av arkeologiska fynd. I detta museum finns också en viktig samling från det precolumbianska Amerika med delar från Mexiko, Peru, Nicaragua, Ecuador och Colombia.

En annan spektakulär upplevelse är fjärilsparken, Mariposario de Benalmádena, som är den största i Europa, med mer än 1500 fjärilsarter. Upplev också det buddhistiska templet som du kan besöka för att känna inre frid, reflektera, meditera och lära. 

Det finns också många upplevelser i Benalmádena för de yngsta gästerna. Man kan bland annat tillbringa en dag i den fantastiska temaparken Tivoli World. Om dina barn älskar det stora havet, bör du ta dem från ditt semesterhus i Benalmádena till antingen Sea Live-akvariet eller Selwo Marina, där de kan komma nära havsdjur såsom delfiner, sjölejon och pingviner.

Se defliner under din semester i Andalusien, Spanien

Stränder längs kusten

Benalmádena ligger på Costa del Sol och har totalt 17 stränder - inklusive: Belnatura nudiststrand, Bil Bil strand, Playa Malapesquera / Torrebermeja, Fuente de la Salud strand, Playa de la Verdad och Torrevigia strand - för att bara nämna några. Malapesquera är en av de mest populära stränderna i Benalmádena, och har till och med blivit utmäkrt med "Blå Flagg". Dessutom är den populär bland utövare av vattensporter. 

Allt som oftast är stränderna i Benalmádena utrustade med alla faciliteter som behövs för att ha en bekväm och fantastisk dag på stranden. Allt du behöver oroa dig för är att komma ihåg badkläderna, solkrämen och kanske en bra bok.

Semesterhus med pool i Benalmádena

Boka boende i Benalmádena hos NOVASOL

Det finns många bra skäl att hyra hus i Costa del Sol för din semester i Spanien istället för att boka hotellrum. Med en semesterbostad får du mycket bättre förutsättningar att lära känna ditt resmål ”på riktigt” och dessutom på dina egna villkor. Oavsett om du behöver ett semesterhus för 10 personer, reser med små barn med eller med hund på din semester, har NOVASOL en semesterbostad som passar dina behov. Detta givet att du är ute i god tid. Först till kvarn gäller så vänta inte för länge med att boka om du hittat ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Benalmádena som passar just dig. Vi hälsar dig välkommen till en härlig semester på Costa del Sol genom att hyra hus i Benalmádena!