Hyra hus i Estepona

Styr färden till Costa del Sol i Andalusien och spendera en underbar semester i någon av våra semesterbostäder i Estepona. Det sydliga klimatet väntar på dig och bidrar till att göra en semester här ännu bättre. I hela Estepona finns parker och magiska hörn som man bör upptäcka under sin semester här. Dessutom är det varmt rekommenderat att spendera lite tid på de fantastiska stränderna i Estepona, som ligger ut mot Medelhavet, och är lättillgängliga från ditt semesterhus i Estepona.

För att boka boende i Estepona till din semester, är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder vid Costa del Sol och du finner dem alla här på vår hemsida. Du kan boka ditt semesterhus eller din semesterlägenhet direkt här online men givetvis är du också välkommen att ringa till oss. Vår gästservice hjälper dig gärna med de frågor du har kring våra semesterbostäder, eller vår stuguthyrning i allmänhet. Varmt välkommen till NOVASOL och våra semesterbostäder i Estepona!

Upptäck Andalusien och stränderna från ditt semesterhus i Estepona

Populära semesterhus i Estepona

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Estepona

Loading...

Semesterhus med pool i Estepona

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Estepona

Loading...

De bästa platserna, parkerna och gatorna

Denna kuststad i provinsen Malaga kännetecknas av sin traditionella och andalusiska karaktär. Detta ses bland annat genom de vita låghusen som står i kontrast till den intensiva blå himlen. Genom att hyra hus i Estepona kan du uppleva de charmiga torgen, parkerna och gatorna i staden. Perfekt om du vill fördjupa dig i den lokala kulturen.

Plaza del Reloj, som ligger nära Paseo Marítimo, möts lokala band varje kväll under sommaren. Här bjuds du på en relativt unik möjlighet att njuta av den typiska musiken i Estepona. I Playa del Angel Park är du verkligen nära havet. Njut av havsbrisen medan barnen leker på lekplatsen. Det finns naturligtvis många fler platser och parker i staden: Plaza de las Flores, Plaza Begines och El Calvario Park. Alla dessa platser bidrar till att upprätthålla den naturliga charmen som kännetecknar Estepona. Spendera också lite tid i gamla stan där det finns en rad av historiska och kulturella intryck.

De bästa stränderna i Estepona

Stadens största attraktioner är utan tvekan de underbara stränderna – här finns allt från mer urbana stränder till helt naturliga och orörda. Känn den varma Medelhavssolen på din kropp och njut av en välförtjänt och avkopplande semester i en semesterbostad i Estepona. 

Stranden La Rada ligger i centrala Estepona. Det är bland annat också därför som den är den mest besökta stranden bland turister. Stranden har alla slags faciliteter och vattnet är relativt lugnt, vilket gör det till en ganska barnvänlig strand. På Playa del Cristo kan du få lite mer lugn eftersom den ligger i utkanten av staden. Trots sin lilla storlek har stranden mycket att erbjuda. Det är oftast vindstilla och här strålar oftast flest soltimmar bland alla stränder i Estepona.

Kulturella upplevelser nära ditt semesterhus

Estepona erbjuder många attraktioner för kultur och historieintresserade turister. Föreviga din semester med de bästa bilderna av den berömda Esteponafyren, ta en tur till Salttornet eller besök den botaniska trädgården Orquidario – fylld med blommor, växter och till och med ett vattenfall!

Smaka på de typiska rätterna på stadens kaféer och restauranger, eller testa att tillaga dem själv i köket till ditt semesterhus. Estepona är en kuststad vilket också återspeglas i köket. Om du är förtjust i varm mat, bör du prova "la sopa campera". Rätten är full av smaker och aromer från de andalusiska grönsakerna. Eller så du kan svalka dig med den traditionella, kalla tomatsoppan gazpacho eller den rika ajoblanco.

Boka boende i Estepona hos NOVASOL

Njut av en härlig semester vid havet i Andalusien med bas i någon av våra semesterbostäder i Estepona. Vi har ett stort urval av semesterlägenheter och semesterhus i Andalusien - du kan hyra allt från små stugor till lyxiga hus med egen pool. En pool är många gånger pricken över i för att ett boende ska kännas helt perfekt. Välj till pool i dina sökkriterier för att enbart visa semesterbostäder med tillgång till pool.

Bland mycket annat finns det en sak som alla våra semesterbostäder gemensant och det är att de är kvalitetssäkrade. Alla semesterhus och lägenheter besöks innan de tas in i sortimentet och vårt Trygghetspaket med Bästa-Pris garanti ingår alltid. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på NOVASOL när du ska hyra lägenhet eller hyra hus i Estepona!