search

Semesterhus i Malaga

Upptäck Andalusiens näst största stad

Upplev solsken, kultur och puls med ett semesterhus i Malaga! Genom att hyra hus i Malaga får du alla förutsättningar till en omväxlande semester i södra Spanien.

Hamnstaden Malaga ligger längs Costa del Sol och är en av Spaniens största städer. Staden är känd för sitt sköna klimat, sin storslagna katedral, sin moriska borg och den traditionella dansen Malagueñas. En av Malagas mest kända invånare är Pablo Picasso och med ett semesterhus i Costa del Sol får du inte missa Malagas stora Picasso-museum.

Malaga i Spanien

Njut av solsken och kultur

Vakna upp till ännu en solig dag i Malaga, ät frukost med familjen och planera dagens utflykter. Bor du i ett semesterhus i Malaga är möjligheterna oändliga! Koppla av på en av Malagas sköna stränder som till exempel Malagueta, ta ett svalkande dopp i Medelhavet eller testa på vindsurfing. Shoppa, ta en promenad genom stadens historiska centrum eller vila fötterna vid en av stadens många uteserveringar.

Genom att hyra hus i Malaga får du en perfekt chans att uppleva södra Spaniens kultur och historia. Med en av Novasols semesterhus på spanska fastlandet får du inte missa ett besök i Malagas stora katedral. Trots att katedralen började byggas under 1500-talet är den fortfarande inte klar, avsaknaden av det södra tornet har lett till smeknamnet ”den enarmade”.

Ska du hyra hus i Malaga finns vackra borgar och fästningar att se. En av de mest kända är den moriska borgen Alcazaba som tronar över Malagas bukt. En annan sevärdhet är fästningen Castillo de Gibralfaro från 1300-talet. Från fästningens torn och mur får du en fantastisk utsikt över staden. Med ett semesterhus i Andalusien får du heller inte missa de närbelägna vingårdarna.

Boende i Malaga med pool

Ett enkelt sätt att hyra hus i Malaga

NOVASOL har ett brett utbud semesterhus i Malaga för alla smaker och plånböcker. Alla våra semesterhus i Spanien är privatägda, vilket ger dig möjlighet att bo som en infödd spanjor. Här på hemsidan kan du enkelt boka semesterhus i Malaga.

Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra boende i Malaga är du alltid välkommen att ringa oss. Vi har hyrt ut boende till semesterfirare sedan 1968. Vår gästservice står redo att hjälpa dig som vill boka boende till din nästa semester. När du bokar direkt med oss så ingår alltid vårt Trygghetspaket i din bokning. Automatiskt och kostnadsfritt. I paketet finns bland annat avbeställningsskydd och bäst pris-garanti. Läs gärna mer om det hela i våra Hyresvillkor.

Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus eller lägenhet i Malaga till din semester!