search

Stugor i Eidfjord

Semester i sagornas värld

Välkommen att hyra stuga i Eidfjord under din nästa Norgesemester. Med en av våra stugor i Eidfjord får du en perfekt utgångspunkt för en härlig semester fylld av sol och bad, fiske och vandringar.

Eidfjord ligger i Hordalands län och bjuder på en omväxlande natur. Eidfjord lägger grund till den sjätte största glaciären i landet. Med en areal på 73 kvadratkilometer sträcker det vackra islandskapet sig så långt ögat kan nå. Högsta punkten på isbraeen är 1863 meter över havet och om området ser bekant ut är det nog för att det var här scenerna från isplaneten Hoth i Star Wars V blev filmade.

 

Utforska Eidfjord från en NOVASOL-stuga

Om du planerar att semestra i Norge är Eidfjord ett lysande val. Genom att hyra stuga i Eidfjord får du gott om tid att umgås med familjen och njuta av områdets förtrollande natur. Bor du i NOVASOLs stugor i Norge kan du promenera ner till Eidfjords stränder, bada och koppla bort vardagsstressen. Tycker du om att vandra, får du många tillfällen under semestern. Ska du hyra stuga i Hordaland kan du till exempel vandra i nationalparken Hardangervidda.

När du besöker Eidfjord får du inte gå miste om solnedgången över Eidfjordvattnet. Här kan det för övrigt också vara en idé att ta med fiskespöet. Tycker du om att fiska är det definitivt en bra idé att hyra stuga i Hordaland. I NOVASOLs sortiment finns stugor i Eidfjord som är speciellt anpassade efter fiskeentusiaster. Bokar du en av våra fiskestugor får du exempelvis tillgång till båt och en utvald plats för fiskrensning.

 

Stugsemester i Hordaland

Vill du ha en naturnära semester, kan du hyra stuga i Eidfjord. NOVASOL grundades 1968 och kan i dag stoltsera med ett härligt utbud stugor i Eidfjord. I vårt sortiment hittar du allt från enkla semesterbostäder till fiskestugor och exklusiva semesterhus. Har du redan hittat din favorit bland våra stugor i Eidfjord? Då kan du boka din stuga i Eidfjord direkt online eller över telefon.

Välkommen till NOVASOL för stuguthyrning i Eidfjord!