search

Stugor i Sommerodde

Populärt semesterhusområde på Bornholms sydkust

Vid kusten, precis väster om Dueodde, finner du semesterhusområdet Sommerodde på Bornholm. Här har vi på NOVASOL flera härliga semesterbostäder som du kan hyra för din nästa semester på ön. Även om Sommerodde inte nödvändigtvis är så känt bland oss svenskar så är detta en utmärkt bas för semestern. Läget vid havet, nära kända Dueodde strand och granne med golfbanan. Här finns goda förutsättningar för en minnesrik Bornholmsemester. 

Välkommen att se vårt utbud av lediga stugor i Sommerodde med omnejd här på vår hemsida. Du kan välja att boka ditt boende direkt här online eller genom att ringa till vår kundservice. Vi hjälper dig gärna med att svara på de frågor du har kring våra semesterhus på Bornholm. De frågor vi inte kan svara direkt på, skickar vi vidare till våra lokala medarbetare på Bornholm. Dessa utgår från vårt eget servicekontor i Rönne som också är orten du kommer till om du reser hit med färja.

Semesterhus i Sommerodde på Bornholm

Mellan golf och hav

Sommerodde ligger vid havet på södra Bornholm. Norr om området finner du Nexö Golfklubb vilket gör att du har perfekta möjligheter att kombinera en ’klassisk’ Bornholmsemester med en golfsemester på ön. Golfbanan här är på 18 hål och ligger i vackra, gröna omgivningar. Hyr du stuga på Bornholm enbart i syfte att spela golf så finns det även banor i Rönne och Rö. 

Närheten till Dueodde och den berömda stranden gör att du har utmärkta möjligheter till en härlig badsemester. Stranden är inte bara klassad som en av de bästa på Bornholm utan även i hela Danmark. Från Sommerodde till Dueodde strand är det gångavstånd om du är rask men det går även bra att cykla hit eller ta bilen om du har mycket packning med dig. 

Grönska och avkoppling

Våra stugor i Sommerodde är allt som oftast omgivna av grönska vilket sätter en avkopplande och naturlig prägel på din vistelse. Att hyra hus är ett bra sätt att styra semestern efter just hur du vill ha den. Ät frukost på terrassen till ditt danska semesterhus och bestäm sedan själv om det ska bli en lat dag vid havet, om ni ska ta er ut på utflykt eller bara stanna ’hemma’ och koppla av eftersom ni ju har semester. 

Ni väljer själva om ni ska tillaga middagen hemma i semesterbostaden eller om ni ska äta på restaurang. Tar ni er till Dueodde hittar ni flera alternativ för middag ute. Semestrar du på Bornholm med barn eller med hund så är även det en anledning till att hyra stuga. Bland annat på grund utav ytorna och (allt som oftast) avstånden till grannar. 

Hyr stuga i Sommerodde med omnejd

Genom vårt mångåriga arbete med stugförmedling på Bornholm är vi glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder på ön. Däribland i Sommerodde. Innan vi tar in en stuga för uthyrning i vårt sortiment så besöker en lokal medarbetare boendet för att säkerställa att det uppfyller våra krav och motsvarar den presentation som vi visar här online för dig som ska boka. 

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och idag kan vi erbjuda dig som vill hyra hus inte bara Danmark utan nästan hela Europa. Att hyra stuga på Bornholm är ett utmärkt sätt att komma nära ön och njuta av en genuin semester. Välkommen att boka ditt semesterhus i Sommerodde eller övriga Bornholm hos oss på NOVASOL!