Stugor i Arnager

Nästan hela den sydvästra kusten av Bornholm har stränder med fin sand och bra badmöjligheter och den lilla fiskebyn Arnager är inget undantag. Här, några kilometer öster om öns huvudstad Rönne, avlöser fina sandstränder den klipppräglade terrängen. Hyr ett semesterhus i Arnager och njut av nyrökt fisk och den lilla byns romantiska atmosfär under din nästa semester på Bornholm. Från Arnager tar du dig enkelt till Rönne med alla sevärdheter och besöksmål som staden innehåller.

Strand Arnager

Populära semesterhus i Arnager

Loading...

Energisparande semesterhus i Arnager

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Arnager

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Arnager

Loading...

Semesterupplevelser i Arnager

I Arnager hittar du Skandinaviens längsta träbro. Denna förbinder båthamnen med fastlandet och är 200 meter lång. Invånarna i Arnager levde tidigare på fiske och jordbruk. Idag hålls traditionerna vid liv av hobbyfiskare. Och det är viktigt eftersom det lilla rökhuset behöver sin färska fisk! Här kan du äta den vackra gyllene sillen som Bornholm är så känt för.

På 90-talet upptäcktes dinosauriefossiler vid Arnagers kust. Dessa är fortfarande de enda spåren efter dinosaurier i Danmark. Forskare och biologer kommer fortfarande hit för att utforska sällsynta växter och djur som finns i kalkstenen.

Bornholm för fiskaren

Bornholm är känt för sitt fantastiska fiske efter havsöring och lax. Mellan oktober och maj hugger laxfamiljen extra och stränderna är lika bra som tomma. För dig som hyrt en stuga på Bornholm och vill prova fiskelyckan, är detta rätt årstid. På grund av revet utanför kusten trivs fisken mycket bra här och ger goda fiskeförhållanden. I synnerhet är vinterfiske på Bornholm unikt. Kom ihåg att kontrollera vilka aktuella fiskeregler som gäller på Bornholm innan du börjar fiska.

Stuguthyrning i Arnager med omnejd

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Arnager på Bornholm och upplev varför ön är en favorit i Danmark för många besökare! Vi har ett brett utbud av semesterhus och semesterlägenheter på Bornholm och här på hemsidan kan du välja mellan allt från enkel standard till hus med egen pool och bastu. 

Du kan söka i vårt utbud av semesterbostäder här på vår hemsida och boka din nästa semester i Danmark direkt online. Som stugförmedling kontrollerar vi på NOVASOL samtliga semesterbostäder innan de tas in i sortimentet. Att vi inte äger våra stugor själva, gör att du får ett genuint och personligt utbud att välja i med stor variation. Som en del av vår stuguthyrning på Bornholm och i Arnager så har vi dessutom ett servicekontor beläget i Rönne. Här hämtar du som regel nyckeln till ditt boende. Välkommen till NOVASOL och våra semesterhus i Arnager!