Stugor i Bölshavn

Bölshavn ligger på den nordöstra sidan av Bornholm och är en omtyckt plats att hyra stuga och semesterhus. Den tidigare fiskebyn charmar fortfarande med sin idylliska hamn och de många segelbåtarna och yachterna. Det drömmande, böljande landskapet och den varierade kusten med sina sandstränder gör detta område till ett av de mest omtyckta på Bornholm.

Här kan du koppla va i lugn och ro och komma bort från vardagens stress. NOVASOL har ett urval av semesterlägenheter och stugor i Bölshavn. Allt från enklare semesterbostäder till moderna semesterhus. Det personliga och varierade utbudet gör att vi hoppas att du kommer hitta just din nästa semesterbostad i Bölshavn hos oss.

Utsikt från semesterbostad i Bölshavn

Aktiv semester i Bölshavn

Den lilla semesterorten Bölshavn är perfekt för dig som sätter avkopplning högst upp på listan över semesterprioriteringar. Bornholm är känt för mycket sol och lite regn, vilket bidrar till öns popularitet. Det milda klimatet gör också detta till ett resmål för dig som vill ha en aktiv semester i naturen. Här kan du vandra, simma eller prova olika vattensporter. 

På Bornholm finns många utmärkta vandrings- och cykelleder vilket gör det enkelt att utforska området. Ta en promenad till en liten grupp bautastenar vid namn Hellig Kvinde som i myter representerar en kvinna och hennes barn. Inte långt österut kan du se en samling av uppsatta stenar från cirka år 500.

Fyr på Bornholm

Upplevelser på nordöstra Bornholm

Bölshavn ligger mellan Svaneke och Gudhjem på Bornholm och är en destination som du absolut borde uppleva. På Bölshavn Frihed kan man bland annat se spår av havets stigningar och sänkningar under istiden, liksom välbevarade fiskebågar från medeltiden. Tidigare bestod Bölshavn av sjömän som huvudsakligen arbetade med fiske. Idag finns fortfarande spår från forna tider vilket gör Bölshavn till en charmig destination att hyra hus på Bornholm!

Om du är intresserad av historia kan du besöka fästningarna som ligger längs med Bornholms kust. Dessa medeltida fästningar fungerade på sin tid som ett försvar mot attacker från havet. Ta en dagutflykt och få en djupare inblick i Danmarks spännande historia.

Stuguthyrning i Bölshavn med NOVASOL

Hos NOVASOL kan du hyra stuga på Bornholm och komma nära de härliga upplevelserna som väntar under en Danmarkssemester. Vi har ett brett urval av stugor och semesterlägenheter på Bornholm - här finns något för alla! Våra semesterhus i Bölshavn finns i de flesta prisklasser och storlekar. I vårt sortiment på Bornholm hittar du bland annat semesterbostäder som passar dig som är på semester med den stora familjen, liksom för semesterfirare som reser med hund.

Gör en sökning för att hitta just din nästa stuga i Bölshavn. Som stugförmedling har vi på NOVASOL varit aktiva på Bornholm under många år och vi har till exempel ett eget servicekontor på ön. Likt det övriga utbudet så besöks alla stugor i Bölshavn av vår personal innan de tas in i sortimentet. Detta för att säkerställa att du som ska hyra får rätt information när du bokar. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka ditt nästa semesterhus i Bölshavn!